Hoppa till sidans innehåll

Lovordade samspel bär frukt för framtiden


Säsongen 2012/13 är nu i full gång.
Sverige med Idre respektive Östersund klarade respektive säsongsöppningar med bravur. Förutom fina arrangemang är samspelet med kommun och region mycket viktigt, och här visar Östersunds kommun att man menar allvar med att vara en ledande destination för vintersport genom att fortsätta utveckla stadion, nu med en investering i bland annat en ny mediabyggnad. När väl allt detta är klart kommer Östersund att fortsatt ha en internationell A-licens för skidskytte.

 

Som ett kvitto på förtroendet för Sverige och Östersund som arrangör har vi blivit tilldelade säsongsöppningarna för världscupen den kommande 4-årsperioden.

Tack och grattis till alla som bidragit till detta!

 

I samband med världscupen hade förbundet styrelsemöte och det kan fortsatt konstateras att ekonomin i förbundet är stabil och uppgjord budget följs väl. Jag vill dock passa på att påminna alla föreningar om att redovisa ALLT och ALLA i årsrapporteringen i Idrott-online till RF, då detta är basen för grundbidraget till förbundet.

 

När det gäller idrottsverksamheten har vi större trupper än någonsin och likaså inom föreningsutveckling är aktiviteterna bredare än någonsin. Detta bör ge ett långsiktigt gott resultat. Den nationella verksamheten kommer fortsatt att få ett större utrymme på vår hemsida, med bland annat utförligare reportage från SWE-Cup tävlingar. Förslaget på ny distriktsindelning som presenterades på årsmötet hoppas jag att ni diskuterar ute i föreningar och distrikt så att vi får ett så väl förankrat beslut som möjligt vid kommande årsmöte.

Vid styrelsemötet initierades arbetet med nästa fyraåriga verksamhetsplan från säsongen efter OS i Sochi till och med säsongen 2017/18. Kommittéerna kommer successivt att involveras i arbetet i slutet av säsongen.

 

2013 kommer att bli ett jubileumsår för Svenska Skidskytteförbundet, 1 juli är det 25 år sedan våra skidskytteföreningar gick in i Svenska Skidskytteförbundet och SSSF blev medlem i RF.

Jag återkommer till detta 1 januari, men fram till dess,

 

God Jul och Gott Nytt År!

Olle

 

Uppdaterad: 18 DEC 2012 07:22 Skribent: Patrik Jemteborn

länk till inside på skidskytte.se

 Club-1988-Sweden-Team

 

 

Huvudsponsorer

Fristads

ATG
SkånskaByggvaror.se

 

Teamsponsorer

big

ifs

sj

stanley

swedemount

 


Samarbetspartners

access

bliz

flygbra

concept

hestra

idre

maurten

morespace

polar

sports

Wist last och buss

   LiveArena

 

 

Officiella leverantörer

bodytech canvac
hwk Leki
larsen maplus
optilaser
redcreek rex2
skigo sportdoc
star start
sundström svea
swix tarsus
wiksten tst
vauhti  
 

 

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Svenska Skidskytteförbundet
ÖSK-vägen 7
831 43 Östersund

Besöksadress:
ÖSK-vägen 7, Skidstadion
831 43 Östersund

Kontakt:
Tel: +460104764241
E-post: This is a mailto link

Se all info