Hoppa till sidans innehåll

Vikariat föreningsansvarig på Skidskytteförbundet

2017-10-04 13:44
Gillar du att vara spindeln i nätet, är den som koordinerar arbetet och är en god projektledare? Skidskytteförbundet söker en person som vill hjälpa förbundets föreningar och regioner att vara med på skidskytteförbundets fortsatta utvecklingsresa.
  • Uppdaterad: 2017-10-23 16:31

Arbetsuppgifter
Som föreningsansvarig på Svenska Skidskytteförbundet har du till huvuduppgift att driva arbetet som är i full gång för att nå förbundets målsättning inom området föreningsverksamhet, att vara 2019 utövande skidskyttar år 2019. 

Du är förbundets ansikte utåt och kontaktperson för våra 70 föreningar och 7 regions förbund. Den största delen av tjänsten består av att stötta våra föreningar i deras arbete med att utveckla sin verksamhet så att den attraherar så många utövare som möjligt. Du kommer att vara projektledare för de projekt som förbundet driver inom området föreningsverksamhet.

Skidskytte VM i Sverige närmar sig med stormsteg och du kommer att fylla en viktig roll när du ser till att skidskytte VM 2019 blir ett VM för hela Sverige och guld värt för alla.  

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig med relevant universitets- eller högskoleutbildning med inriktning idrott och pedagogik. Rollen kräver att du gillar att arbeta operativt och är en person med initiativförmåga och drivkraft. Eftersom du skall finnas till hands för våra ideella ledare kommer mycket av din arbetstid att förläggas till helger och kvällar.

Vi tror att du har en förmåga att planera och strukturera ditt arbete på bästa sätt, i en självständig roll. Du är organiserad och problemlösande, samt har en förmåga att tänka i såväl mikro- som makroperspektiv. 

Vi ser med fördel att du har tidigare arbetat som projektledare, verksamhetsutvecklare eller motsvarande och känner dig bekväm att driva, stödja och implementera inom dina sakområden. Utöver detta ser vi att du har god administrativ förmåga. Det är meriterande om du jobbat med IdrottOnline tidigare. Har du skidskyttebakgrund ser vi detta som en stor fördel.

Fakta om tjänsten
Svenska Skidskytteförbundet har sitt kansli på Nationalarenan i Östersund. Tjänsten är i första hand ett heltids vikariat på 1 år, med eventuella möjligheter till förlängning. Helgarbete samt resor förekommer till stor del i tjänsten. Tillträde sker 8 januari 2018.

Information och ansökan

Välkommen att registrera din ansökan snarast. Sista ansökningsdatum är senast 2017-10-31.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta 

Generalsekreterare

Ingemar Arwidson

This is a mailto link

070-210 87 94 

 

Utbildnings och föreningsansvarig

Erika Öhrling

This is a mailto link

070-276 08 28

Skribent: Erika Öhrling
Epost: This is a mailto link

länk till inside på skidskytte.se

inbjudan till läger

Club-1988-Sweden-Team

 

 

Huvudsponsorer

Fristads

SkånskaByggvaror.se

 

Teamsponsorer

adidas

big

ifs

serneke

sj

stanley

 

 


Samarbetspartners

access

flygbra

concept

hestra

idre

morespace

polar

redcord

sports

Wist last och buss

 

 

 

Officiella leverantörer

bodytech canvac
hwk handheld
Leki larsen
maplus vauhti
optilaser sportdoc
rex2 redcreek
swenor swix
skigo start
star sundström
svea tst
tarsus wiksten
   
 

 

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Svenska Skidskytteförbundet
ÖSK-vägen 7
831 43 Östersund

Besöksadress:
ÖSK-vägen 7, Skidstadion
831 43 Östersund

Kontakt:
Tel: +46 (0) 10 476 42 41
E-post: This is a mailto link

Se all info