Hoppa till sidans innehåll

Bo i Kabe husbil under VM

19 NOV 2018 11:36
Bo i en toppmodern Kabe husbil parkerad vid entrén under vårt skidskytte VM
  • Uppdaterad: 19 NOV 2018 11:36

Sugen på skidskytte-VM i Östersund?

Nu har du möjlighet att bo en natt i en ny toppmodern Kabe husbil uppställd utanför entrén. Skidskytte Syd har fått låna två husbilar av Kabe som vi nu kommer bjuda ut till allmänheten att kunna få använda.

Man har möjlighet att få bo i en husbil samt få entré biljetter om man går in som sponsor till Skidskytte Syd. Vi kommer erbjuda två sponsormöjligheter, ett där man är med i ett lotteri och ett där man får direkt åtkomst att boka husbilen det datum man önskar såvida den inte redan är bokad. 

Guldsponsor - Sponsrar man med 5000 kr så får man ett dygn i husbil med fyra sovplatser samt max fyra entrébiljetter. Man kan själv välja vilket dygn av de nedan listade datumen men det är först till kvarn som gäller. 

Silversponsor - Sponsrar man med 500 kr så är man med i lotteriet där vi lottar ut en natts boende i en av hubilarna samt entrébiljetter under någon av de dagar listade nedan.

Man får tillgång till husbilarna från klockan 12.00 till 10.00 dagen därpå och man städar själv husbilen innan man lämnar den. El kommer vara kopplad till husbilarna.

De datum som är aktuella är följande 7, 8, 9, 10, 12, 13, 14, 16, 17 mars och vi har två husbilar till förfogande varje datum.

2018-12-31 är sista datumet att bli sponsor för att kunna erhålla husbil under VM. Vi kommer påbörja tilldelningen i början på januari med början med guldsponsorer. Vi kommer tilldela datum för dessa efter när man inkommit med sin anmälan.
Lotteriet på kvarvarande datum kommer ske i mitten på januari och alla silversponsorer kommer få svar vare sig man vunnit eller ej.

Skicka din anmälan via mail till This is a mailto link samtidigt som du sätter in sponsorpengen på vårt Bankgiro: 532-3142 eller 1235685060
Ange "VM sponsor" som ämne i mailet.
Sedan vill vi veta Namn, address, kontaktinformation som mobiltelefonnummer och mail, vilka datum ni helst vill ha.

Om ni har ett företag så kan vi mot skriva ett kontrakt som visar att ni är en sponsor.

Vänligen
Jörgen Larsson
0708-571559

Skribent: Jörgen Larsson
E-post: Adressen Gömd

fLUORFÖRBUD NY.jpg

 

 Huvudpartners

 

fristads_black_logo.png

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Region Syd
Ingemar Arwidson, Påskarp Sörgården 1
571 92 Nässjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info