Hoppa till sidans innehåll

Full rulle i SydCup-Run

01 JUN 2015 21:04
Två deltävlingar i SydCup-Run är nu avgjorda med ömsom sol och ömsom regn. Kimstad GoIF var först ut i cupen tätt följd veckan efter av OK Landehof. Striden är hård, tuff men härligt hjärtlig från alla deltagarna.
  • Skapad: 01 JUN 2015 21:04

Kimstad GoIF hade inför tävlingen precis fått klar sin fina skjutbana som vi invigde med en springskyttetävling med deltagare från regionen. Det var många som hade samlats på arenan denna soliga dag på östgötaslätten för att tävla i springskytte. Gammal och ung, nybörjare och erfaren sprang för fulla muggar för att ta sig till skjutbanan och avlossa sina 5 skott mot lika många svarta prickar, för de som hade prickar kvar efter skyttet fick i straffrundan springa runt.

Ett bra arrangemang med senap i var helt i min smak, Kimstad GoIF som blev Årets förening levererar som vanligt.

 

Inskjutning på den splirrans nya vallen

DSC_0741

Tre tjejer som tycker det är toppen att träffas under tävling

DSC_0753

 

På Landvetters skogsklädda höjder stog den andra tävlingen i cupen. Premiärskyttet var första springskyttetävlingen för den anrika föreningen OK Landehof, här gror skidskyttet för fullt och många av föreningens ungdomar och vuxna passade på att tävla mot de småländska och östgötska kompatanterna. Här fanns även en klass från Torsby skidskyttegymnasium som fick uppleva luftgevärsskyttets innersta själ. Alla verkade trivas och ha kul trots att de mörka molnen gjorde sitt bästa för att blöta ner den den samlade skidskytte truppen. Återigen fick vi se en batalj i seniorklassen där den för dagen toppade östgöten Håkan drog det längsta strået i avsaknad av elitlöparna som hade annat för sig.

 

Jennie mot Thuva i en duell på vallen. 

DSC_0811

Skribent: Jörgen Larsson

fLUORFÖRBUD NY.jpg

 

 Huvudpartners

 

fristads_black_logo.png

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Region Syd
Ingemar Arwidson, Påskarp Sörgården 1
571 92 Nässjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info