Hoppa till sidans innehåll

SYD-Cup Run 2014

25 APR 2014 21:00
SYD-Cup Run är en serie tävlingar som arrangeras inom Skidskytte SYDs region under barmarkssäsongen. Tävlingsformen är springskytte som är skidskyttets motsvarighet under sommarhalvåret. Istället för att åka skidor springer man en bana och utför ett antal skjutserier. Syftet är att man under barmarkssäsongen har aktiviteter som är kul och spännande samtidigt som det skapar intresse för idrotten.
  • Skapad: 25 APR 2014 21:00

Säsongens SYD-Cup Run innehåller tre deltävlingar på olika platser inom regionen och arrangeras av Region Syd Svenska Skidskytteförbundet (RSSSF) tillsammans med värdföreningarna. Säsongens värdföreningar är Landsbro SK, Boxholm-Ekeby SK samt Nässjö SKI. Inbjudningar till respektive tävling kommer att finnas på Skidskytte SYDs hem och Facebook sida. Cupen är öppen för alla och där man genom sin placering i de olika deltävlingarna samlar poäng som räknas ihop när alla tävlingar i Cupen genomförts. Priser utdelas både vid deltävlingar och när hela cupen genomförts.

 

Skyttemomentet i SYD-Cup Run genomförs med särskilda luftgevär som kommer finnas utplacerade vid alla skjutplatser, här kommer även skytteinstruktörer finnas tillgängliga för att dels hjälpa deltagarna men också tillse att skyttet genomförs under säkra förhållanden. Måltavlan består av 5 st svarta prickar som ska träffas och avståndet dit är 10 m. Innan varje tävling kommer möjlighet finnas för testskjutningar.

 

Information och regler

Skribent: Anna Nero Nordmark 

 Huvudpartners

Fristads

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

idre

stanley

 

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Region Syd
Jörgen Larsson, Kyrkogatan 50
571 78 Forserum

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info