Hoppa till sidans innehåll

Slutresultat SydCup-Ski 2017

10 MAJ 2017 06:16
Hela 56 deltagare var med och tävlade i SydCup-Ski 2017. Säsongens cup innehöll fyra deltävlingar vilket får anses som godkänt då vintern såg ut som den gjorde. För att få en placering i cupen skulle man åkt minst tre av de fyra deltävlingarna.
  • Uppdaterad: 10 MAJ 2017 16:24

Många bra resultat var det under säsongen där man speviellt glädjer sig åt vad deltagarna i de yngsta klasserna presterar, detta lovar gott inför framtiden. Den största klassen sett till antalet deltagare som körde minst tre gånger var D14/15 där Agnes Kallhed, Nässjö SKI  till slut tog 1:a priset efter att hon kunde tillräkna sig fler träff än Thuva Andersson, Landehof Biathlon som slutade tvåa.

Att det är svårt att få fullt hus märker man genom att endast tre stycken lyckades med detta i cupen och alla i samma tävling, den sista för säsongen i SkiDome, Göteborg. De tre var Isabella Ottosson, John Händel och Thuva Andersson.
Regionen ska vara stolta över att man har deltagare i veteranklassen vilket är unikt i Sverige, ingen annan region har samma uppslutning sett till äldre deltagare vilket givetvis är mycket roligt. Förstapriset bland veteranerna tog Peter Fornander från Forserums SOK.

Alla resultat hittar man på cupen websida.

https://www.skidskytte.se/ARBETSRUM/RegionSydSSF/tavlingar/Syd-CupSki2017/

Skribent: Jörgen Larsson
E-post: Adressen Gömd

fLUORFÖRBUD NY.jpg

 

 Huvudpartners

 

fristads_black_logo.png

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Region Syd
Ingemar Arwidson, Påskarp Sörgården 1
571 92 Nässjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info