Hoppa till sidans innehåll

Annie i Hede på SweCup 3-4

14 JAN 2015 22:12
Här kommer en rapport från SweCup 3-4 från Hallby SOK tjejen Annie Lindh.
  • Skapad: 14 JAN 2015 22:12

Hej!
I helgens tävlingar (sprint,jaktstart) i Hede kändes väl bra. På lördagens tävling kände jag inte att åkningen stämde överrens med hur jag vill åka, skjutningen kändes inte heller särskilt bra med 2,3 Ligg,Stå, men körde in på en 7:e plats så det var bättre än vad jag trodde.

På söndagen var det jaktstart och jag gick ut på en 7:e plats och 20 sek till 6:e plats. Jag kände mig pigg på söndagen men det var väldigt mycket lössnö så man fick disponera krafterna väl för att inte köra sig stum med en gång. vi körde 10 km Ligg, ligg, stå, stå. Jag sköt bra den dagen med 1,1,0,2.

Under tredje varvet så gick stavremmen av ute på banan, jag ropade efter en ny stav när jag kom in på stadion men eftersom man inte får säga något på vallen så fick jag hoppas att någon fixade en stav medans jag sköt Jag sköt fullt den skjutningen så ingen hann fixa en ny stav inne på stadion så de var bara att åka vidare, men under 4:e varvet ca 500 meter innan skjutning fick jag en ny stav och kunde fortsätta åka ordentligt. Jag körde upp mig på en 5:e plats inför sista skjutningen men sköt 2 bom så då kunde jag inte behålla den platsen men det blev en 7:e plats, så jag är nöjd.
MVH Annie 

Skribent: Jörgen Larsson

fLUORFÖRBUD NY.jpg

 

 Huvudpartners

 

fristads_black_logo.png

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Region Syd
Ingemar Arwidson, Påskarp Sörgården 1
571 92 Nässjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info