Hoppa till sidans innehåll
Foto: Håkan Pettersson

SydCup-Run 2015 avgjord

22 JUN 2015 15:39
Söndagen den 14 juni hölls finalen i SydCup-Run ackompanjerat av sol, värme och färgsprudlande blommor i Nässjö. Springskytte-cupen som startade i maj har under fyra tillfällen arrangerats av regionens föreningar.
  • Skapad: 22 JUN 2015 15:39

Det var en sommarvarmt Lövhult som mötte deltagarna till finalen i SydCup-Run. Ca. 60 stycken tävlande hade anmält sig till start och många av dessa var från det skidskytteläger som hölls i Lövhult samma helg.

Kul att se så många komma och tävla och ha kul tillsammans, många kända ansikten men även nya friska krafter antog kraftprovet som Nässjö SKI erbjöd denna dag.

Det tävlades i 8 olika klasser där 5 av dessa ingick i själva cupen medans de andra tre var s.k. öppna klasser där vem som helst har möjlighet att ha kul.

Arrangemanget var bra och här hade Nässjö SKI fått hjälp av människor från systerföreningarna vilka alla tillsammans gjorde så att alla såg ut att triva och ha roligt.

 

Resultaten från tävlingarna hittar ni via denna länken https://www4.idrottonline.se/NassjoSF-Skidor/Arrangemang/Nassjotraffen/

 

Slutställnigen i Cupen var lite oklar vid prisutdelningen då skjutstatistik saknades från en av tävlingarna vilket gjorde att vi inte var helt säkra på placeringarna.

Men nu har vi behandlat även denna statisitk och fört in den i resultatet vilket gjorde att det blev några justeringar men detta kommer vi inte göra något åt i efterhand och hoppas ni har förståelse för det.

Slutresultat hittar du vi denna länken.

 

P6142712 (1280x960)

Skribent: Jörgen Larsson

fLUORFÖRBUD NY.jpg

 

 Huvudpartners

 

fristads_black_logo.png

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Region Syd
Ingemar Arwidson, Påskarp Sörgården 1
571 92 Nässjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info