Hoppa till sidans innehåll

Utbildning i SSF-Timing chiptidtagning

13 AUG 2017 21:55
En av skidskyttets mest erfarna tidtagare, Joakim Cardegren, kommer under helgen som Axamofestivalen arrangeras 2 -3 september genomföra en utbildning i Chiptidtagning i programmet SSF Timing.
  • Skapad: 13 AUG 2017 21:55

Man kommer dels få en teoretisk genomgång med framtagning av lathundar man kommer ha nytta av när man arrangerar tävlingar. Men man kommer också få vara med att förbereda och genomföra tävlingen Axamojakten under söndagen. Den innehåller tre olika moment, sprint, duellskytte och slutligen jaktstart.
Vår förhoppning är att man genom handledning av en erfaren kursledare kommer få de kunskaper och färdigheter i chiptidtagning som behövs när den egna föreningen ska anordna egen tävling.

Utbildningen börjar i Hallbystugan den 2 september kl 08.30 och håller på till senast 16:00. Vilket innebär att man sätter upp banan det sista man gör.
Under söndagen kommer deltagarna vara med i sekretariatet och genomföra tävlingen som innehåller tre tidtagningsmoment. Sprint, duellskytte samt Jaktstart.
Utrustning att ha med sig ssf timing datorer och anteckningsblock samt usbminne.
Vi ska försöka få till en internetuppkoppling för att kunna köra en klocka som går på gprs.

Vi har även tillgång till boende i fräsch stuga på Lövhults träningsanläggning som ligger 45km från Hallbystugan. kostnad för bädd i stuga en natt är 400 kr. Anges när man gör kursanmälan

Anmälan görs i så fall till This is a mailto link senast 27augusti. Själva utbildningen är kostnadsfri för klubbar och deltagare. Inga bidragsansökningar behöver göras.

Skribent: Jörgen Larsson
E-post: Adressen Gömd

fLUORFÖRBUD NY.jpg

 

 Huvudpartners

 

fristads_black_logo.png

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Region Syd
Ingemar Arwidson, Påskarp Sörgården 1
571 92 Nässjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info