Hoppa till sidans innehåll

Allt om Boxholmsträffen

18 SEP 2016 20:43
Avslutningen på årets springskytte-cup SydCup-Run hölls på Vivåsens skidstadion i Boxholm. Inramningen till tävlingen kunde inte vara bättre då solen lös från en klarblå himmel och knappt någon vind kunde skönjas på arenan.
  • Skapad: 18 SEP 2016 20:43

I den något kyliga septembermorgonen började Sydsveriges skidskyttar anlända till Vivåsen, som Boxholms-Ekeby SK hemmaarena heter, för här skulle den sista deltävlingen i springskyttecupen avgöras. Alla deltagande föreningar hjälpte till att färdigställa skjutvallen och se till att inskjutningen kunde påbörjas i den allt mer varma luften. Att vi hjälps åt är inga konstigheter utan mer en förutsättning för att arrangemangen ska bli bra och genomförbara och det är här en av Syd-regionens styrkor ligger, en för alla, alla för en. 

Den goa atmosfären som råder mellan människorna från regionens föreningar är ganska så unikt i skidskytte Sverige detta är något vi verkligen vill fortsätta med att ha. När sedan tävlingen sätter igång så hejar vi förstås på alla men förstås lite extra på de från vår egen förening. 

Hur resultaten blev kan ni finna under menyn sydcup-run men måste säga att vi hade häpnadsväckande skjutresultat i många av klasserna och detta är något som lovar gott för svenska skidskyttet. Det stora jobbet ligger i att få alla dessa lovande ungdomar att fortsätta tycka idrott är kul, det är något som hela idrottsrörelsen brottas med. Men jag tror mig känna att vi är något på spåren när jag blickar ut över Visåsen och de människor som samlats för att ha kul, umgås och stötta varandra under tävlingen.

 

Skribent: Jörgen Larsson
E-post: Adressen Gömd

fLUORFÖRBUD NY.jpg

 

 Huvudpartners

 

fristads_black_logo.png

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Region Syd
Ingemar Arwidson, Påskarp Sörgården 1
571 92 Nässjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info