Hoppa till sidans innehåll
0.9.142

Ätranträffen slår rekord

22 MAJ 2019 21:38
Ätranträffen betyder Gemenskap, Glädje och Skidskytte för oss skidskyttar i Region Syd. Men också Årsmöte med tillbakablickar och visioner.
  • Skapad: 22 MAJ 2019 21:38

Ätran är en lite by i Halland ett ganska långt stenkast från Ullared och inte så känt av många men för oss skidskyttar i södra Sverige och Danmark så är den vår metropol en helg i maj för då anordans Ätranträffen. Då går alla skidskyttar man ur huse för att ta sig till denna lilla by som har en 50m skjutbana med asfalt på skjutvallen. I år slogs många rekord, det var rekordmånga på våra aktiviteter på lördagen, det var rekord många på årsmötet, det var rekordmånga på kamaratmiddagen och det var rekord i antalet anmälda till söndagens rullskidskyttetävling (lång ord eller hur). Hela 75 st var anmälda till vår träff detta år och visst växer vi inom skidskyttet.

Lördagen var full av olika aktiviteter där man fick möjlighet att testa sina gränser på många sätt.

På kvällen anordnades så vårt årsmöte med SSSF Generalsekreterare Ingemar Axelsson som mötesordförande, kanske därför mötet flöt på så bra. Efter Årsmötet vankades det kamratmiddag med prisutdelningar


Till Årets kvilliga skidskytt utsågs Thuva Andersson från Landehof. Årets manlige skidskytt blev Henrik Fladrich från Kimstad. (Henrik till höger på bilden nedan)


Årets Eldsjäl med all rätta utsåga Per Wernersson, Hallby.

Söndagen var race-day och rullskidor sattes på fötterna. Distanstävling var på menyn nu när straffrunda saknas på anläggningen men då får man ju skjuta desto mer och vi var ju på en träff ;-)

 

Efter prisytdelning åkte så alla hem och såg fram emot en ny skidskyttesäsong hos region syd.

Skribent: Jörgen Larsson
E-post: Adressen Gömd

fLUORFÖRBUD NY.jpg

 

 Huvudpartners

 

fristads_black_logo.png

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Region Syd
Ingemar Arwidson, Påskarp Sörgården 1
571 92 Nässjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info