Hoppa till sidans innehåll
Foto: Jörgen Larsson Sollefteåresenärer förutom Jörgen

Framgångar i Sollefteå

29 AUG 2014 10:26
Region SYD hade fem ungdomar med i helgens USM tävlingar i springskytte och en junior med i JSM i rullskidskytte som gick i Sollefteå. Resultatet blev fyra guld, två silver och ett brons till regionen. Det var en härlig start för vår region!
  • Skapad: 29 AUG 2014 10:26

De tävlande var Edward Hageltorn Nässjö SKI, Elin Thunström Nässjö SKI, Sandra Bergqvist Boxholm-Ekeby Skidklubb, Fabian Flaa Forserums SOK, Lisa Flaa Forserums SOK och Markus Nordmark Nässjö SKI.

Det var en lång resa upp till Sollefteå, men vi belönades rikligt med fina tävlingar och fint boende. Vädret däremot var lite opålitligt och stundom öste regnet ner. Det var dock inget som påverkade prestation eller humör!

Helgen bjöd på två tävlingar, lördagen var det sprint och söndagen masstart. För ungdomar är det två skjutningar liggande i både disciplinerna, medan det för juniorer är en skjutning liggande och en stående i sprint och dubbelt så mycket skytte i masstart.

Hela truppen fick med sig mycket erfarenheter från helgen och kan säkerligen komma ännu bättre förberedda till nästa tävling!

Skribent: Anna Nero Nordmark

fLUORFÖRBUD NY.jpg

 

 Huvudpartners

 

fristads_black_logo.png

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Region Syd
Ingemar Arwidson, Påskarp Sörgården 1
571 92 Nässjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info