Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till Ätranträffen 2019

09 APR 2019 22:03
Nu så är det klart, Ätranträffen arrangeras i år 18 – 19 maj och som vanligt ser vi fram emot att träffa människor från alla våra föreningar i det växande region syd.
 • Skapad: 09 APR 2019 22:03

Välkommen till Ätran och södra Sveriges enda 50m skidskyttebana.

Ätranträffen är en sådan där ”måste åka till” arrangemang för oss skidskyttar i södra Sverige. Den sätter punkt för vintersäsongen med prisutdelningar för vinter-cupen och kommer i år vara premiärtävlingen för vår sommar-cup.

Men Ätranträffen är så mycket mer än så för här möts vi och har kul tillsammans och utbyter mången erfarenhet. En god historia kan man inte vara utan och inte heller god mat i goda skidskyttevänners lag.

Lördagen kommer vara vikt av aktiviteter på Ätran Arena med sin 50m skjutbana i centrum. Man kommer kunna få testa att skjuta med .22 long gevär och åka rullskidor på en flack bana som är snäll mot alla nybörjare på rullskidor. Vi delar upp oss i grupper och roterar runt bland aktiviteterna som erbjuds under dagen. Sedan framåt kvällen kommer vi hålla Årsmöte för Skidskytte Region Syd vid Fegen och samtidigt hålla prisutdelningar och kora Årets Skidskyttetjej/kille samt ledare.

Årets premiärtävling i sommarcupen kommer hållas under söndagen och hit är alla välkomna att deltaga både stora och små, nybörjare och gamla erfarna rävar. Vi brukar ha riktigt kul med många spännande skyttedueller och spurter som ger många leenden. Vi kommer ha material att låna ut så att alla ska kunna vara med. Tävlingen kommer ha en egen inbjudan och denna kommer delges senare men som vanligt finns både tävling och öppna klasser.

Vi hälsa alla varmt välkomna och till alla våra nya föreningar riktar vi en speciell inbjudan med löfte om många nya vänner och kunskaper. 

 • Plats för alla våra aktiviteter kommer vara Ätran skidstadion.
 • Plats för kamratmiddag, årsmöte samt prisutdelningar kommer vara Fegens vandrahem med reservation för hur många vi blir. Blir vi många så flyttar vi detta till bygdegården.
 • Boende kommer att ske i första hand på Fegens vandrarhem som vi har bokat upp helt och hållet. När detta är fullbokat så finns det möjlighet att bo i Ullared vilket har camping, campingstugor och hotell
 • Om man bor på Fegens Vandrarhem så får man förstärkt frukost vilket innebär att man får med sig mat som man kan äta vid lunchtid.
 • Vi kommer ta med våra förbundsvapen vilka man får låna samt att Ätran IF har vapen för utlåning. Ammunition kommer man kunna köpa av Ätran IF för 1 kr patronen.

Anmälningsavgifter betalas när man vet om man blev tilldelad plats på vandrarhemmet. Detta swishas till 1235685060 eller sätts in på BG 532-3142, märk med Ätranträffen och namn på vilka betalningen gäller

400 Kr  -  Per person för boende på vandrahemmet med förstärkt frukost + kamratmiddag + aktiviteter på lördagen

120 Kr  -  Per person och för endast kamratmiddagen + aktiviteter på lördagen

50 kr – Per person för att vara med på endast aktiviteter under lördagen

Anmälan sker på mail till This is a mailto link med nedanstående uppgifter

 • vilka som kommer
 • vilka dagar man önskar vilja vara med på.
 • Om man önskar bo på vandrahemmet i mån av plats
 • Om man vill vara med på kamratmiddagen
 • Om man endast vill vara med på aktiviteterna under lördagen.
 • Om man har någon kost restriktion eller allergi.

Vi vill ha din anmälan senast 2019 – 04 – 30 till This is a mailto link

När det gäller vandrarhemmet är det först till kvarn som gäller.

Varmt välkomna

Styrelsen

Skribent: Jörgen Larsson
E-post: Adressen Gömd

fLUORFÖRBUD NY.jpg

 

 Huvudpartners

 

fristads_black_logo.png

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Region Syd
Ingemar Arwidson, Påskarp Sörgården 1
571 92 Nässjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info