Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till Hösträffen 2018

19 SEP 2018 21:12
Höstträffen sätter punkt för sommarsäsongen och dess Cup samtidigt som den är en kickoff för Vintersäsongen. Välkomna till Lövhult, Nässjö 14 - 14 oktober.
  • Uppdaterad: 19 SEP 2018 21:12

Höstträffen är till för att vi alla inom Skidskytte Syd ska mötas för att ta del av varandras kunskaper och erfareneter. Det kommer anordnas föreläsningar, diskussionsforum, träningar och tävling. Vi kommer även ha en kamratmiddag på lördagkvällen där vi kan umgås över en bit god mat och även ha våran prisutdelning för sommar-cupen.
 
Programmet innehåller mycket som.
Föreläsning riktad mot både vuxna och äldre ungdomar av Andreas Claesson som är idrottspsykolog och flitigt anlitad avRiksidrottsförbundet.http://idrottonline.se/SISUIdrottsbocker/Produktwebbar/Motiverandesamtal/Omproduktionen/AndreasClaesson.
Andreas har en fil kand i idrottspsykologi med tillhörande kurser i tillämpad idrottspsykologi. Han är grundutbildad KBT-terapeut (steg 1). I snart tio år har han arbetat med idrottspsykologi och är sedan 2011 anställd som idrottspsykologisk rådgivare

9.30 - 12.00    Ledare/Föräldrar
Ledarskap:
Varför gör dom inte som jag säger!?
- Ledarskapets psykologi

12.45 - 14.15   Idrottare 
Idrottare:
Prestationsångest! 
- Vad är det? Hur kan jag jobba med det?
Övrigt på programmet.
Träningar, Annie Lindh som är med i utvecklingslandslaget kommer och tränar våra ungdomar. Vi kommer också försöka anordna träningar för barn och nybörjare där vi får inspiration på olika aktiviteter som stimulerar och aktivierar. Kamrat middag med prisutdelning. Under söndagen kommer vi anordna en enklare tävling i orienteringsskytte 
 
 
Kostnad för att deltaga är 350 kr/person vilket inkluderar allt ovanstående samt lunch och frukost. 
 
Boendet betalar var och en själva. Vi har hyrt upp hela anläggningen med stugor och vandrarhem där man kan boka bäddar till självkostnadspris 200 kr/person, vi ska försöka placera alla enligt era önskemål men vi ska också se till att alla får en plats att sova. Det finns även en bra camping på området där man kan ställa upp t.ex. en husvagn.
 
Anmäl er snarat till träffen men senast 1 oktober. I anmälan vill vi veta vilka som kommer och åldrarna på dessa samt klubbtillhörighet. Hur ni vill bo samt vilka ni helst vill dela bädd eller stuga med. Deltagande på föreläsning och diskussionsforum. Eventuella allergier.
Skicka er anmälan till This is a mailto link 
 
Vi kommer skicka ut ett mer detaljerat program till de som anmält sig dagarna innan träffen.
 
Välkomna
Styrelsen
Skidskytte Syd

 

Skribent: Jörgen Larsson
E-post: Adressen Gömd

fLUORFÖRBUD NY.jpg

 

 Huvudpartners

 

fristads_black_logo.png

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Region Syd
Ingemar Arwidson, Påskarp Sörgården 1
571 92 Nässjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info