Hoppa till sidans innehåll

Regionsmötet avslutat

26 OKT 2014 17:58
Regionsmötet avslutat men är början på något stort
  • Skapad: 26 OKT 2014 17:58

Vårt allra första regionsmöte är nu avlutat men är början på en väg som ska ta skidskyttet från från en knappt existerande idrott inom regionen till en rörelse där många människor, unga som gamla, finner glädje och samhörighet. Detta ska göras genom att skapa en familjär stämning vid våra träningar, arrangemang och tävlingar där alla ska känna sig lika välkomna, nybörjare likaväl som den erfarna utövaren. Att vara med i en tävling där ungdomar, ledare och föräldrar tillsammans deltar och har hur kul som helst ihop är verkligen berikande och gör idrotten till ett värdefullt inslag i ens vardag, alla är vinnare ingen förlorare.

 

Två nya vapendragare kan vi hälsa välkomna in i styrelsen, Lena Thunström, Nässjö SKI, och Jan Styrenius, Kimstad Goif. Kul att vi nu blir fler som kan utveckla skidskyttet och göra den till en attraktiv idrott för alla.


Vill tacka alla er föräldrar, som under helgen fått kunskap i skidskytte, tagit skidskyttekortet och tävlat, för det engagemang och den entusiasm som ni visat, härligt att få ha sådana föräldrar.

Vill även tacka Erika Styf och Emmelie Pedersen från riksförbundet som återigen delat med sig av sina kunskaper och utvecklat vår förmåga att göra verksamheten positiv och värdeskapande för den enskilda utövaren

 

20141025_144034_Android

 

20141025_132032_Android

 

20141026_105945_Android

Skribent: Jörgen Larsson

fLUORFÖRBUD NY.jpg

 

 Huvudpartners

 

fristads_black_logo.png

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Region Syd
Ingemar Arwidson, Påskarp Sörgården 1
571 92 Nässjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info