Hoppa till sidans innehåll

Sommar i Skidskyttesödern.

20 JUN 2019 21:02
Högsommaren är här och trollbinder många av oss. Man har längtat efter värme och sol med ljumna kvällsdopp i en skogstjärn efter en avslappnande joggingtur ute på en slingrande skogsstig.
  • Uppdaterad: 20 JUN 2019 21:02

Sommaren är den tiden då vi bygger upp energi och kraft inför det som väntar, hösten och vintern som vi skidskyttar vill vara på topp när det gäller aktiviteter på skjutvallar och skidspår. Sommaren är tiden på året då man gärna hittar på äventyr för att finna minnesvärda upplevelser. Som att ta långa cykelturer på krokiga vägar eller paddla kajak på trolska insjöar allt i ett lugnt och behagligt tempo som ger grunden till den stundande mer intensiva träningsperioden med mer maxpulspass uppför långa backar.

Årsmötet i Ätran samlade fler deltagare än någonsin. De första tävlingarna i vår sommar-cup slår deltagarrekord. Vårt populära sommarläger samlade som vanligt många deltagare där de flesta var nya eller ganska nya inom skidskyttet. Vi åker snart iväg med utvecklingsgruppen till ett tufft läger i Östersund där de kommer få tänja på sina bekvämlighetsgränser. Senare i sommar har vi skidskyttefestivalen på Axamo Ring och sedan Äventyrshelgen med alla sina strapatser. Som ni märker så finns det en hel del arrangemang i vår region som förhoppningsvis ska skänka glädje, gemenskap och skidskytte till dem som deltager.

Vi är en förhållandevis liten grupp som initierar och planerar mycket av det som händer och vi har en fast tro på att vi får all hjälp vi behöver när vi väl ska genomföra arrangemanget för så är vår sammanhållning i regionen och detta är något gott som vi ska vara rädda om.

Ta hand om varandra och njut av vad sommaren har att ge. Titta gärna in på vår FB sida då och då för att se om något nytt är på gång.

Varma sommarhälsningar
Jörgen Larsson
Ordförande

Skribent: Jörgen Larsson
E-post: Adressen Gömd

fLUORFÖRBUD NY.jpg

 

 Huvudpartners

 

fristads_black_logo.png

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Region Syd
Ingemar Arwidson, Påskarp Sörgården 1
571 92 Nässjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info