Hoppa till sidans innehåll

Summering från SM-helgen i Torsby

31 AUG 2015 21:48
16 ungdomar samt 11 ledare/föräldrar från 6 föreningar deltog från Skidskytte Region SYD i de aktiviteter och tävlingar som SSSF och Biathlon Bore med den äran arrangerade i Torsby.
  • Skapad: 31 AUG 2015 21:48

Härligt att så många från Skidskytte SYD kom, både nya och välkända ansikten fanns med. Om man jämför med förra årets SM helg i Sollefteå då vi var 7 ungdomar och tre ledare med årets deltagare så kan man utan problem dra slutsatsen att SYD växer så det knakar vilket är mycket inspirerande.

Våra ungdomar krigade på hårt med de andra ungdomarna från övriga Sverige i två härliga dagar, sprint på lördagen och distansen för en del och jaktstart för andra under söndagen. Många erfarenheter blev det för oss alla på ett eller annat sätt. Alla fick pris men en del av oss fick ställa sig på pallen inför hela svenska skidskyttefamiljen vilket var stort.  

Annie Lindh från Hallby SOK som tävlade i D18- 19 var äldst av våra ungdomar från regionen och vår yngste deltagare Martin Höiby från Landehof tävlande i H12 – 13 men då i en klass äldre än den han egentligen skulle vara med i. Det fanns även några farbröder som passade på att tävla i Master-klassen som introducerades i år och som vi hoppas fler kommer vara med på programmet i framtiden.

Det var även utbildning, skidskyttekonvent samt årsmöte som hanns med under helgen men även många goda samtal hanns med om allt omkring vår idrott.

Vill även nämna det jag tycker var en av höjdpunkterna från konventet vilket var vår världskände gevärsskytt Jonas Jacobsson föreläsning och det han sa om målsättningar. Beroende på vilka målsättningar man sätter upp måste man vara beredd att offra allt det krävs för att nå dessa. Man kan inte komma med för höga målsättningar om man inte är tillräcklig förberedd. En annan grundläggande fråga man ska ställa sig är om man verkligen vill detta.

Tack alla er som var med och gjorde helgen till ett gott minne med många ”happy moments”.    

20150829_174603[1]

Skribent: Jörgen Larsson

fLUORFÖRBUD NY.jpg

 

 Huvudpartners

 

fristads_black_logo.png

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Region Syd
Ingemar Arwidson, Påskarp Sörgården 1
571 92 Nässjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info