Hoppa till sidans innehåll
Foto: Claes Thunström

Torsbylägret 2014

13 NOV 2014 07:51
Skidskytte SYD har varit på träningsläger i Torsby. Eleverna på skidskyttegymnasiumet i Torsby hade lagt träningarna.
  • Skapad: 13 NOV 2014 07:51

På torsdags morgonen startade ungdomar och ledare från Skidskytte syds sin resa till  träningslägret i Torsby som skulle vara ända till söndagen. Vi skulle tränas av eleverna på skidskyttegymnasiumet i Torsby och dom hade planerat 3 pass och en springskytte tävling för oss.

På fredagsmorgonen samlades vi på skjutvallen där alla fick skjuta in sig på .22 Long och där efter genomföra skytte och fysträning. Vi passade på att besöka Torsbys badhus ett par timmar innan skid- och skjutpasset började i skidtunneln. Alla tyckte att det var  en upplevelse att skjuta och åka skidor i tunneln och efter detta passet var alla mer än nöjda med dagen.

På lördagen var det dax igen för skytte på skjutvallen och en grupp körde rullskidor och en grupp körde löpning. Ungdomarna fick ett par timmars vila mitt på dagen när ledarna fick träffa Leif Andersson och fick information om hur ungdomarna ska träna för att bli framgångsrika skidskyttar. På eftermiddagen var det 2 timmars skidåkning i tunneln och en del av ungdomarna kunde kört ett par timmar till eftersom dom tyckte att det var så roligt.

Söndagen var det dax för springskyttetävling och ungdomarna delades upp i lag om 2 st och ledarna var ett lag. Vinnande lag blev Sandra Bergqvist och Fabian Flaa. Efter att städat och packat allt i bussarna for vi hem trötta o glada.

Vi vill tacka alla som hjälpte till att göra detta lägret till något som vi alla kommer att komma ihåg.

 

Sandra Fabian

Elin

Zuzi och Willma

Geir jan Elsa 

Mimmi

Skribent: Anna Nero Nordmark

fLUORFÖRBUD NY.jpg

 

 Huvudpartners

 

fristads_black_logo.png

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Region Syd
Ingemar Arwidson, Påskarp Sörgården 1
571 92 Nässjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info