Hoppa till sidans innehåll

Groupie

Träff med årsmöte i Ätran

10 JUN 2016 14:38
Under en intensiv helg i slutet på maj arrangerade skidskytte Syd tillsammans med Ätrans IF - Ätranträffen 2016. Här fanns många aktiviteter som tuffa träningspass och roliga tävlingar och allt detta bäddade in vårt årsmöte.
  • Uppdaterad: 08 FEB 2017 22:23

En riktig toppen helg på gränsen mellan Småland och Halland ett stenkast från Ullared och det berömda GeKås arrangerade vi vårt årsmöte. Vi bäddade in detta med kul saker samt en delikat kamratmiddag vilket gav oss Ätranträffen 2016.

Ledare och undomar från åtta föreningar deltog på träffen och under lördagen arrangerades träningspass som rullskidteknik och skytte med 22 long gevär. På eftermiddagen körde vi en kul propagandatävling öppen för alla där man fick välja att antingen åka rullskidor eller springa. Detta följdes av Årsmötet som avlöpte utan problem med Smålandsidrottens styrelserepresentant Ann-Louise Edén som styrman.

Kamratmiddag på kvällen med prisutdelningar för vinterns skidskyttecup och utdelning av nollskyttemedaljer där vår första guldmedalj gick åt till Annie Lindh. Samma Annie blev även utnämnd till årets skidskyttekvinna i regionen och firades med diplom, blommor och en peng på kontot.

 

Efter en skön natts sömn så var det så dags för springskyttetävlingen Ätranträffen som är en deltävling i vår sommar-cup SydCup-Run. Premiär för denna form av tävling både för Ätran IF och i Halland.

Tack alla för all hjälp ni gav för att vi kunde genomföra träffen på ett så förträffligt sätt. 

Skribent: Jörgen Larsson
E-post: Adressen Gömd

fLUORFÖRBUD NY.jpg

 

 Huvudpartners

 

fristads_black_logo.png

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Region Syd
Ingemar Arwidson, Påskarp Sörgården 1
571 92 Nässjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info