Hoppa till sidans innehåll

Träning i Ätran

03 MAJ 2015 21:45
Skidskytte SYD besöker den mytomspunna skidskytteanläggningen vid Ätran och anläggningen får med beröm godkänt.
  • Skapad: 03 MAJ 2015 21:45

Ett förväntansfullt gäng anlände till Ätrans idrottsanläggning på förmiddagen. Styrelsemedlemmarna i Skidskytte Syd och därtill en samling ungdomar hade blivit bjudna att få se vad Ätrans anläggning kan erbjuda i framtida träningsmöjligheter.

Väl på plats denna underbara majdag slogs man av en syn som gav habegär utan dess like. Sicken fin anläggning! När chocken lagt sig något över denna magnifika anläggning mötte Roger och Knut-Arne upp som hade förberett nio av de sexton möjliga 50-meters skjutbanorna för skytte med deras .22 long gevär.

Ungdomarna var snabba med att få på rullskidorna för att testa den nylagda asfalten på den 800 meter smått kuperade banan som gick i en åtta. Under tiden fick de vuxna inhandla ammunition och en snabb genomgång av dagens upplägg. Efter inskjutningen var det fullt ös på stadion.

Vinandet från rullskidlagren blandades med gevärssalvor och innan ammunitionen var helt slut beslutades att ta ett välförtjänt fikauppehåll. Som Grand Final för dagen hölls en rullskidskyttestafett som resulterade i att laget med Thuva Andersson, OK Landehof och Edward Hageltorn, Nässjö Ski kunde bärga guldet tack vare välsmorda hjul och ett felfritt skytte. Dagen var till allas belåtenhet och en sak var alla överens om –hit åker vi igen!

259

 

267

 

308

Skribent: Henric Anderss

fLUORFÖRBUD NY.jpg

 

 Huvudpartners

 

fristads_black_logo.png

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Region Syd
Ingemar Arwidson, Påskarp Sörgården 1
571 92 Nässjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info