Hoppa till sidans innehåll

VM 2019 -information gällande Skidskytte Syd.

31 MAJ 2018 14:20
Här kommer information om vårt eget VM i Östersund 2019.
  • Skapad: 31 MAJ 2018 14:20

 

Skidskytte region Syd har fått final söndagen (17 mars 2019) som sin dag och vad jag vet idag om vad detta betyder är att vi har möjlighet att ställa upp med föråkare innan tävlingarna sätter igång. Jag tänker mig att först och främst de som är med i utvecklingsgruppen kommer agera föråkare men beroende på behovet kan även andra tillfrågas. 

Det s.k. VM-tåget ligger på is då SJ inte ser att de har resurser att hyra ut för ett Skidskyttetåg till oss. Detta innebär att var och en sköter sin egen resa. SJ kommer ha ordinarie sovvagnståg under denna tiden vilket är bokningsbart 90 dagar innan avgång. 

För att boka sitt boende ska man kontakta Jessica Thylin This is a mailto link som är koordinator för allt boende i regionen under VM

Gå med i föreningspotten och tjäna en hacka på biljettförsäljningen till VM. Biljetter som bokas från den 8 mars 2018 – 7 mars 2019 ger din förening 20% av biljettpriset.

Ni anmäler ert intresse samt skickar era uppgifter (föreningsnamn, kontaktperson, telefonnummer, mailadress, adress, kontonummer för inbetalning av potten) till; This is a mailto link. Därefter får ni er länk samt infomaterial och sedan är det bara att börja marknadsföra och sälja evenemanget! 😊

Skidskytte Syds VM-grupp arbetar vidare med att se vilka möjligheter vi har att profiliera vår region under VM och tar gärna emot era idéer.

Skribent: Jörgen Larsson
E-post: Adressen Gömd

fLUORFÖRBUD NY.jpg

 

 Huvudpartners

 

fristads_black_logo.png

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Region Syd
Ingemar Arwidson, Påskarp Sörgården 1
571 92 Nässjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info