Hoppa till sidans innehåll
0.9.142

Riksfinalen 2022

14 JAN 2022 16:00
Från och med idag går det att anmäla sig till Riksfinalen för ungdomar i skidskytte.
  • Skapad: 14 JAN 2022 16:00

Riksfinalen kommer att genomföras efter de riktlinjer som Skidskytteförbundet och Folkhälsomyndigheten angett med hänsyn till pågående pandemi. Utöver att läsa PM för tävlingen, ta också del av de riktlinjer som finns bilagda i för hantering och undvikande av spridning av Covid-19.
För Region Syds deltagare innebär det följande:
  • Anmälan görs i vanlig ordning av var och en deltagare individuellt eller med hjälp av sin förening. Vid anmälan ändra gärna föreningstillhörighet till "Region Syd" om det går. går ej detta, anmäl då i din förenings namn så får vi justera till Region Syd i efterhand.
  • Vi kan pga de förhållningsregler som ligger inte erbjuda massförläggning på hårt underlag som varit tänkt från början. Därför ordnar var och en familj alternativt förening boende på egen hand. Detta kommer att innebära en fördyring av deltagandet. Inom en radie om 7 mil finns orter som Borlänge, Malung, Mora och Tällberg om man inte finner boende på närmare håll
  • Därför får varje tävlande deltagare ett bidrag för anmälningsavgift och boende om 1000 kr (500kr från Reg Syd och 500kr från SSSF) Denna subvention betalas ut i efterhand till respektive förening från Region Syd (hela beloppet). 
  • Om någon tävlande blir sjuk och inte kan åka iväg, står Region Syd fortfarande för anmälningsavgiften. Däremot ej för boendet. Boka därför avbokningsbart boende.

Skidskytte Syd har lyckats reservera några rum och utrymmen på Snöå bruk som ligger ett stenkast från skidskyttestadion. Man får själv kontakta dem på 0281-240 80 för att boka dessa reserverade boenden och uppge att det gäller Skidskytte Syd. Boendet är dels rum med mellan 4 - 5 bäddar och större utrymmen där man sover på hårt underlag, alltså egen luftmadrass.

Vi hoppas givetvis att så många som möjligt deltar i årets Riksfinal trots att vi inte får samma sociala samvaro som vi är vana vid.

Skribent: Jörgen Larsson
E-post: Adressen Gömd

fLUORFÖRBUD NY.jpg

 

 Huvudpartners

 

fristads_black_logo.png

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Region Syd
Ingemar Arwidson, Påskarp Sörgården 1
571 92 Nässjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info