Hoppa till sidans innehåll
0.9.142

Inbjudan till Ätranträffen

26 MAR 2020 20:19
Ätranträffen 2020 den 23 - 24 maj är en sådan där ”måste åka till” arrangemang för oss skidskyttar i södra Sverige. Den sätter punkt för vintersäsongen med prisutdelningar för vinter-cupen och kommer i år vara premiärtävlingen för vår sommar-cup.
  • Skapad: 26 MAR 2020 20:19

Men Ätranträffen är så mycket mer än så för här möts vi och har kul tillsammans och utbyter mången erfarenhet. En god historia kan man inte vara utan och inte heller god mat i goda skidskyttevänners lag.

Lördagen kommer vara vikt av aktiviteter på Ätran Arena med sin 50m skjutbana i centrum. Man kommer kunna få testa att skjuta med .22 long gevär och åka rullskidor på en flack bana som är snäll mot alla nybörjare på rullskidor. Vi delar upp oss i grupper och roterar runt bland aktiviteterna som erbjuds under dagen. Sedan framåt kvällen kommer vi hålla Årsmöte för Skidskytte Region Syd vid Fegen och samtidigt hålla prisutdelningar och kora Årets Skidskyttetjej/kille samt ledare.

Söndagens tävlingen kommer ha en egen inbjudan via Indta och denna kommer delges senare men som vanligt finns både tävling och öppna klasser.

Vi hälsa alla varmt välkomna och till alla våra nya föreningar riktar vi en speciell inbjudan med löfte om många nya vänner och kunskaper.
• Plats för alla våra aktiviteter kommer vara Ätran skidstadion.
• Plats för kamratmiddag, årsmöte samt prisutdelningar kommer vara Fegens Bygdegård.
• Boende kommer att ske i första hand på Fegens vandrarhem som vi har bokat upp helt och hållet. När detta är fullbokat så finns det möjlighet att bo i Ullared vilket har camping, campingstugor och hotell
• Om man bor på Fegens Vandrarhem så får man förstärkt frukost vilket innebär att man får med sig mat som man kan äta vid lunchtid.

Anmälningsavgifter betalas när man vet om man blev tilldelad plats på vandrarhemmet. Detta swishas till 1235685060 eller sätts in på BG 532-3142, märk med Ätranträffen och namn på vilka betalningen gäller
425 Kr - Per person för boende på vandrahemmet med förstärkt frukost + kamratmiddag + aktiviteter på lördagen
150 Kr - Per person och för endast kamratmiddagen + aktiviteter på lördagen
75 kr – Per person för att vara med på endast aktiviteter under lördagen
Anmälan sker på följande länk.
https://formogr.am/2tuH3SZRar

Obs, Upprepa anmälan för varje person om ni är flera i familjen.

Pga Av virusutbrottet kan ändringar komma, men vi hoppas vi kan köra på som vanligt.

Varmt välkomna

Skribent: Jörgen Larsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Region Syd
Jörgen Larsson, Kyrkogatan 50
571 78 Forserum

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info