Hoppa till sidans innehåll

Tävlingar vintern 2017/2018


Preliminär slutresultat i Region Syds vinter cup 2018.  UPPDATERAD 29 april.

Här kommer preliminärt slutresultat i Syd Cup Vinter. OBS! Hjälp gärna till att kontrollera så att resultatet blir rätt, det är mycket manuellt kopierande och räknande i dessa tabeller.

Individuellt så är det många bra prestationer! Skyttemässigt sticker Morgan Pettersson ut med en träffprocent  på 84% på 4 tävlingar, pappa Håkan har smått fantastiska 93,3% men var bara med på två tävlingar precis som Thuva Andersson 84%. Det har varit väldigt jämnt och flera klasser avgjordes i sista tävlingen i Skidome.

Klubbkampen tar Kimstad GoIF hem överlägset med nästan tvåhundra poängs marginal. De har lika många starter och deltagare som tvåan Landehof och trean Nässjö har tillsammans. Bästa skyttet hade Landehof med ett klubbsnitt på 61%.

För cupen som helhet var det klart fler starter, fler placerade deltagare (som varit med i minst tre tävlingar), nästan lika många deltagare och lika många klubbar som i Syd Cup Sommar 2018. Detta trots att det var fem tävlingar jämfört med sex på sommaren. Skyttet i regionen går framåt och träffprocenten för alla 211 starter blev 55,8%! Största tävling var Regionsmästerskapet som anordnades av Nässjö Ski i Lövhult med 46 deltagare från Syd i tävlingsklass. Mycket välarrangerat med den trevliga kamratmiddagen som grädde på moset! Största klassen för säsongen var inte gubbarna i H35 utan killarna i H10-11 med totalt 14 deltagare och som mest 12 stycken som var med i en och samma tävling, Hestraträffen! Härligt med så många nya killar och så hoppas vi att vi under sommaren får in fler nya tjejer!

Prisutdelning sker på Vårträffen i Ätran.

 

Uppdaterad: 29 APR 2018 11:51 Skribent: Jörgen Larsson
E-post: Adressen Gömd

 

 Huvudpartners

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Region Syd
Ingemar Arwidson, Påskarp Sörgården 1
571 92 Nässjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info