Hoppa till sidans innehåll

Riksfinal och Fullt hus med Oskar Ohlsson

20 FEB 2021 06:24
Riksfinalen 2021 kommer precis som det mesta den här säsongen att genomföras lite annorlunda. Eftersom vi inte kan ses ”på riktigt” bjuder förbundet och Oskar Ohlsson istället in till livesändning 20 februari 18.00 - Fullt hus!
  • Skapad: 20 FEB 2021 06:24

Riksfinalen 2021 kommer precis som det mesta den här säsongen att genomföras lite annorlunda. Eftersom vi inte kan ses ”på riktigt” bjuder förbundet och Oskar Ohlsson istället in alla som ska tävla i regionsfinaler runt om i landet under helgen till en livesändning - Fullt hus!

Lördag 20 februari klockan 18.00

Det kommer att bjudas på höjdpunkter från dagens regionala tävlingar, segerintervjuer och kahoot med chans till fina priser, men också hälsningar från våra landslagsåkare.

För att göra en så bra livesändning som möjligt önskas hjälp från samtliga regioner med material i form av filmer/videoklipp (mer om dessa nedan).

Kravspecifikationer gällande filmer/videoklipp:
*Inspelning måste ske i horisontellt/liggande läge, alltså INGA filmer i stående format.
*Vi behöver minst 2 klipp från följande moment: starter, skytte, spår samt målgång (alltså minst 8 klipp totalt per region).
*Total längd på alla klipp sammanlagt ska vara mellan 1–4 minuter.
*Skicka alla klipp i en mapp via https://wetransfer.com/ till This is a mailto link
*Inskickning ska ske senast 16.00 på lördag!

Vi vill också passa på att uppmana alla att använda #riksfinal2021 på bilder som publiceras på sociala medier under helgen, dels för att vi ska kunna använda oss av dem i livesändningen men också för att samla bilder under en och samma hashtag.

Vi påminner er slutligen att skicka in tips på pratglada ungdomar som vi kan ringa upp under sändningen. Skicka tel nr + mailadress till This is a mailto link Det kan ni göra redan nu.
De ungdomar som kommer bli intervjuade kommer bli kontaktade innan sändning. Till er regioner som bara tävlar på söndag – det kan även vara spännande att få tips på vem som kan intervjuas på förhand – typ – hur de laddar inför morgondagens tävlingar.

Ni når livesändningen via följande länk https://svensktskidskytte.com/riksfinalen2021

Länk till förbundets inbjudan, klicka här.

Lycka till i helgen och ha kul!

Skribent: SSSF
E-post: Adressen Gömd

Inside

Postadress:
Region Jämtland-Härjedalen
Stefan Sedin, Bankes väg 6
832 96 Frösön

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: stefan.sedin@jamtkra...

Se all info