Hoppa till sidans innehåll

Viktiga datum 2022

11 APR 2022 23:04
Den 4 april hade styrelsen i Region Öst möte. Detta resulterade i några beslut i viktiga datum för våren, sommaren och hösten. Skriv in dessa redan nu i kalendern!
  • Uppdaterad: 11 APR 2022 23:04

Vårläger kommer genomföras i Sätra, strax utanför Västerås, den 21-22 maj. Övernattning kommer att ske i dansladan i Skultuna, ni som var med för tre år sedan vet hur perfekt detta boende är! Ni som inte var med kommer att få en mycket fin överraskning. Separat inbjudan med anmälningslänk kommer inom kort.

Sommarläger, blir som traditionen bjuder, en rolig tillställning i Torsby. Från 2009- och äldre är det tis-söndag som gäller v 27 (5-10juli). För de som är lite yngre så är det ons-söndag. Första dagen för båda grupper är det samling på em/kväll för en mindre aktivitet och samvaro. Söndagen avslutas med lunch för båda grupper. Separat inbjudan och anmälningslänk kommer inom kort. Sista anmälan är satt till 23 maj.

Höstläger, förslaget som ligger just nu  är 8-9 oktober i Häverödal. Detta kan komma att förändras. Mer info kommer under sommaren.

Alla av regionen anordnade läger kräver deltagande och engagemang från föräldrar och ledare i klubbarna i regionen. Utan allas engegemang kan vi inte skapa dessa roliga och inspirerande aktiviteter för aktiva och nya skidskyttar. Det finns uppgifter som alla kan vara med och bidraga med, allt från aktivteter, skytte, matlagning och transporter.

Årsmöte i Region Öst kommer att hållas digitalt den 13 juni 20.30. Kallelse och inbjudan kommer publiceras ca 4 veckor innan mötet.

En annan glädjande nyhet är att regionen har blivit tilldelat ett återstartsbidrag från RF och förbundet som skall delas ut till de aktiva klubbarna. Mer info om detta kommer under våren.

Regionen har som mål att under sommaren/hösten anordan ett RM i rullskidskytte. Mer info kommer senare.

Skribent: Jonas Persson
E-post: This is a mailto link

fLUORFÖRBUD NY.jpg

 

 Huvudpartners

 

fristads_black_logo.png

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Redion Öst
Jonas Persson, Norrhagsvägen 6c
182 47 Enebyberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info