Hoppa till sidans innehåll

Höstläger 2019

16 OKT 2019 11:30
Region Östs Höstläger 2019 i Skultuna och Sätra med 33 aktiva på plats!
  • Skapad: 16 OKT 2019 11:30

Under helgen 12-13 oktober gick Region Östs höstläger av stapeln. Vädergudarna hade i förväg aviserat om dystert väder. Fantastiskt kul att de hade fel! Skultuna och Sätra bjöd på underbart väder! 33 aktiva och 15 ledare/föräldrar njöt av två fina dagar!

 Gropen Sätra

Skidskyttesektionerna i Skultuna och Sätra hade planerat ett mycket fint arrangemang, förutom det utomordentliga vädret bjöds på en förträfflig rullskidanläggning i ”Gropen” utanför Sätra Brunn. Hit ser vi även fram emot att i vinter få komma och prova den fina konstsnöanläggningen. I Skultuna fick vi låna Skultuna Skytteförenings anläggning. Krutskyttarna sköt på elektroniska mål och här blev det lite roliga tävlingar mellan de aktiva då exakta värden kunde registreras och mätas mot varandra. Alla presterade riktigt fina resultat. För luftskyttarna hade en provisorisk bana byggts upp på 300 m vallen. Några nybörjare fanns på plats och de utvecklade sitt skytte mycket fint under lägret.

 Liggande skytteLuftmålLiggande skytte

Boendet skedde i Lagårn i Skultuna. En magnifik anläggning att ordna läger i! Fin middag bjöds och 2000 kvm dansgolv hade vi som sovsal. Här går det att anordna stora läger!

 Lagårn SkultunaDe var här före ossSovsal

Muurikkan åkte självklart fram och till lunch bjöds korvstroganoff och kycklingwok, som vanligt var det ingen som gick hungrig från bordet.

 MurikkaLunch i tält

Region Öst tackar Sätra och Skultuna för ett fint anordnat arrangemang. Vi återkommer nästa år! Ett speciellt tack till Mälarö SOKs Håkan Melin för allt planerade i förväg med tufft träningsprogram och inbjudan!

 

Styrelsen Region Öst

Skribent: Jonas Persson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Redion Öst
Jonas Persson, Norrhagsvägen 6c
182 47 Enebyberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info