Hoppa till sidans innehåll
Foto: Bengt Lord

Höstläger 2019 12-13 oktober

24 SEP 2019 22:56
Region Öst bjuder in till Höstläger 2019
  • Uppdaterad: 24 SEP 2019 22:56

Årets höstläger genomförs 12-13 oktober i Skultuna och Sätra i Västmanland. Vi bor på hårt underlag i en stor lokal i Skultuna, skjuter med krut och luft på skjutbana i Skultuna (elektroniska mål för .22) och åker rullskidor på rullskidbana i Sätra. Vi kommer också ha tillgång till en idrottsplats i Skultuna för dusch och uteaktiviteter. Lägret startar lör kl 9:00 och avslutas söndag ca kl 15. För dimensionering av mat och för utdelning av uppgifter till vuxna vill vi att alla som är med under lägret fyller i detta anmälningsformulär, alltså alla aktiva och alla vuxna. Se länk nedan. Alla vuxna får räkna med att bli tilldelad någon uppgift under helgen.
Egenavgift blir 450 kr/person (aktiva och vuxna, även ledare) för att täcka del av kostnad för mat, mellanmål och boende.
Egenavgifter faktureras resp. klubb i efterhand.


Vi vill ha din anmälan senast 4 oktober.

Om man anmäler sig senast 29 september har man dock en större chans att hinna få en tröja i tid till lägret (för de som inte redan har en tröja).
OBS! Vi ska försöka få fram likadana tröjor som många har sedan i somras, men beroende på lager och leveranstider kan vi just nu inte garantera att vi får exakt likadana tröjor eller att de hinner levereras innan lägret.

Länk för anmälan:

https://forms.gle/XvwJsXWYt1sN7rKz5

 

För frågor kontakta: Jonas This is a mailto link

Välkomna önskar Styrelsen 

Skribent: Jonas Persson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Redion Öst
Jonas Persson, Norrhagsvägen 6c
182 47 Enebyberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info