Hoppa till sidans innehåll
Foto: Bengt Lord

Sommarläger Torsby 2020

25 MAJ 2020 09:55
Region Öst bjuder in till sommarläger för aktiva födda -06 och äldre 1-5 juli 2020.
  • Uppdaterad: 25 MAJ 2020 09:55

Angående COVID-19:

Pga rådande rekommendationer från FHM och RF har Region Öst styrelse beslutat att årets sommarläger inte kan genomföras med deltagare i alla åldrar som planerat från början. Givet nuvarande rekommendationer bedömer vi däremot att vi kan genomföra ett läger för födda -06 och äldre med ambition att utvecklas som skidskytte med motiveringen att denna målgrupp har ett behov av grennära träning i sin idrott som inte går att få inom regionens hemområde, samt att det totala antalet personer på lägret uppskattas bli färre än 25, varav ett flertal antas ha eget boende i Torsby.

Skidtunneln och Valbergsängen har beskrivit sina åtgärder för att minska risk för spridning av virus på sina resp. hemsidor. Bl.a. kommer som mest 49 personer få vistas i tunneln samtidigt.

På vårat gemensamma boende, vid gemensamma måltider och i samband med våra träningspass kommer finnas krav på extra god handhygien inkl. tillgång till tvål och handsprit och vi kommer i möjligast mån att samlas och äta i små grupper, utomhus och med bra avstånd till varandra.

Det är mycket viktigt att du som har förkylnings- eller influensasymtom stannar hemma. Har du nyligen varit sjuk måste du har varit tillräckligt frisk för att träna i minst fyra dagar före första lägerdagen (dvs frisk att träna från och med lör 27 juni). Detta gäller även ledare och matlagare.

Om myndigheters rekommendationer skulle bli hårdare så tar vi en ny övervägan om lägret kan genomföras eller inte, men som de ser ut nu kommer vi alltså att genomföra lägret. Vid inställt läger behöver ingen betala något egenavgift.

Komplett inbjudan Länk

Amnälan sker via Googleformulär Länk

Välkomna på sommarläger önskar Styrelsen i Region Öst

Skribent: Jonas Persson
E-post: This is a mailto link 

 Huvudpartners

Fristads

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

idre

stanley

 

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Redion Öst
Jonas Persson, Norrhagsvägen 6c
182 47 Enebyberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info