Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Sveriges Olympiska Kommitté tar ut Malte Stefansson till OS i Peking 2022.
 
Sebastian Samuelsson sköt om en pallplats i söndagens avslutande jaktstart i Ruhpolding, men missade två skott i sista stående och blev sjunde åkare i mål. Dessutom klättrade Peppe Femling till 19:e plats.
 
Elvira Öberg och Hanna Öberg kom tvåa och trea i söndagens spännande jaktstart i Ruhpolding. Linn Persson blev dessutom femma i mål - och Sverige hade alla fem damerna bland de 15 främsta.  
 
Sveriges Olympiska Kommitté tar ut Mona Brorsson och Stina Nilsson till OS i Peking 2022.
 
Det blev en märklig start för de svenska herrarna i lördagens stafett i Ruhpolding när Peppe Femling sköt på fel bana i det stående skyttet och åkte på en straffrunda. Sverige hamnade till slut på åttonde plats.
 

Sara tvåa i IBU-cupen!

(2022-01-15 16:25)
19-åriga Sara Andersson tog sin första pallplats i IBU-cupen som tvåa i en spännande och omväxlande jaktstart i Brezno-Osrblie, där de oberäkneliga stormbyarna ställde till det för många på skjutvallen. 
 
Det reservbetonade svenska laget med Johanna Skottheim, Stina Nilsson, Mona Brorsson och Anna Magnusson gjorde en suverän laginsats och blev tvåa i fredagens världscupstafett i Ruhpolding.  
 
19-åriga Sara Andersson var på nytt bäst i en sjukdomsdrabbad svensk trupp i slovakiska Brezno-Osrblie. Hon hamnade på 14:e plats i mål efter två missade skott, men hade varit på pallen med felfritt skytte.
 
Är Du den som vill vara med och forma framtidens skidskyttar?
 
Det blev inga topplaceringar för de svenska herrarna i torsdagens sprint i Ruhpolding. Martin Ponsiluoma blev 14:e man i mål, medan Sebastian Samuelsson hamnade fyra placeringar bakom - båda med två bom.   
 
De svenska juniorerna som tävlar i IBU-cupen gjorde en fin laginsats med tre åkare på poängplats i herrarnas kortdistans i Brezno-Osrblie. Alfred Eriksson var främst av dem på 22:a plats - personbästa med råge.
 
Elvira Öberg tog sin tredje världscupseger efter felfritt skytte och snabbaste åktid i onsdagens spännande världscupsprint i Ruhpolding. Dessutom delade Linn Persson och Mona Brorsson nionde plats i mål.
 

Sara femma i IBU-cupen!

(2022-01-12 12:22)
Det blev en ny topplacering i IBU-cupen för 18-åriga Sara Andersson som körde in på femte plats i onsdagens kortdistans i Brezno-Osrblie, efter två missade skott och med näst bästa tid i spåret.
 
Två svenska åkare har testat positivt för covid-19 på IBU-cupen i Osrblie.
 
16 pallplatser är världscuplagets resumé hittills av denna säsong. Härnäst väntar världscup i tyska Ruhpolding och IBU-cupen fortsätter i Slovakiska Osrblie. Lagen på plats är samma som föregående helg vilket är följande:
  

 Huvudpartners

Fristads

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

idre

stanley

 

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Region Väst
Jonas Olsson, Rosenvägen 8a
672 32 Årjäng

Kontakt:
Tel: 057312341
E-post: jonas.olsson@tullver...

Se all info