Hoppa till sidans innehåll

Funktionärservice


 Serva och hjälpa andra funktionärskollegor är en del av funktionärsservice

Funktionärservice är ett varierat område där arbetsuppgifterna kan handla om att informera, peppa och serva alla funktionärskollegor med bland annat kläder och information. Utan funktionärer inget mästerskap. Men utan välkomnande, innovativa, professionella och entusiastiska funktionärer kommer vi heller inte lyckas överträffa alla förväntningar, vilket vi strävar efter. Läs mer nedan om vilka grupper som finns under Funktionärsservice.

Funktionärsservice

För att alla funktionärer ska få sina mössor, kläder och annat eventuellt material finns funktionärsservice till hjälp. Även funktionärshandboken tar vi fram och jobbar med eventuell utbildning av funktionärer.Vi hjälper även både funktionärer och allmänheten som har frågor om vad som gäller kring VM i Östersund. Vi har koll på allt ifrån tävlingsprogram till när mediacentret är öppet och vart allmänheten kan åka skidor. Vi fixar också enklare sysslor som t.ex. kopior, utskrifter och hitta rätt telefonnummer.

Hållbarhet

Vi jobbar hårt för att skapa ett hållbart skidskytte-VM och vi behöver några som ser till att vi jobbar på bästa och mest effektiva sätt. Du som har kunskap och intresse för hållbarhetsfrågor kan verkligen bidra till hur vi ska skapa ett mer hållbart evenemang.

Städ

Vi planerar och organiserar för vilka utrymmen som behöver städas och när. Med sinne för detaljer och känsla för när något är riktigt fint ser vi till att det ser snyggt ut i alla våra utrymmen.

 

Ansök som funktionär

Uppdaterad: 26 JUN 2017 11:03