Hoppa till sidans innehåll

Säkerhet


Att göra tävlingarna tillgängliga för alla är en självklarhet för oss

Vi räknar med 120 000 besökare under VM 2019. Det innebär att vi har många gäster att ta hand om, guida rätt och se till att hjälpa om det händer något. Dessutom har vi de aktiva, media och andra delar av arrangörskåren vars prylar behöver vaktas under natten. Här kan du som vill stå vid våra ingångar och hälsa välkommen vara med eller du som vill ge extra service till våra funktionshindrade gäster eller bilburna gäster. Läs mer nedan om vilka grupper som finns under Säkerhet

Ackrediteringskontroll

Vid alla in- och utpassageställen står vi och kontrollerar att rätt person passerar på rätt ställe, annars hänvisar vi och berättar hur och vad de får gå.

Handikappservice

Då vi vill att våra tävlingar ska vara tillgängliga för alla, därför vill vi ta extra god hand om de som har ett funktionshinder. Vi planerar, hjälper och supportar de som har behov av extra hjälp för att kunna se tävlingarna.

Nattpatrull

Vi vandrar runt området nattetid för att kolla att ingen obehörig befinner sig på området.

Parkering

Vi planerar, tar hand om och hjälper till runt de parkeringsplatser som finns. Ser till att bilar parkerar rätt, att det finns bra skyltar och att det är enkelt att hitta.

Publikvärd

Arenan där tävlingarna går av stapeln är för många stor och kanske lite svår att hitta på. Vi som är publikvärdar hjälper alla besökare att hitta rätt, svarar på frågor och ser till att våra besökare trivs på vårt evenemang.

Sjukvård

Vi måste alltid ha sjukvårdskunnig personal på plats under tävling- och träningsdagar.

Ansök som funktionär

Uppdaterad: 25 JUN 2017 11:55