Hoppa till sidans innehåll

Årets ledare inom svenskt skidskytte

24 MAJ 2021 14:24
Varje år utser svenska Skidskytteförbundet en person till ”Årets ledare” efter att ha tagit emot nomineringar. I år tilldelas priset en person vars engagemang och insatser har varit avgörande för att genomföra världscupavslutningen i Östersund.
  • Skapad: 24 MAJ 2021 14:24

Vinnare av Årets ledare 2020/21 är Björn Skogh!

Skidskytteförbundets generalsekreterare Rikard Grip överraskade, tillsammans med andra representanter från kansliet, Björn med utmärkelsen inför ett möte under fredagsförmiddagen.

– Du visar på gott ledarskap som regionsordförande, inte minst i år när du på väldigt kort tid kunde supporta och hjälpa till för en världscup. Du visar också på gott ledarskap och ett stort engagemang som ideell person i vår organisationskommitté. Det är du som ser till att samtliga funktionärer har ett gott leende och, framförallt, en mätt mage, berättar Rikard Grip för en överraskad Björn Skogh.

Björn är ordförande i Region Jämtland-Härjedalen, men ingår också i organisationskommittén för världscupen i Östersund. En del av motiveringen är hans stora engagemang i att genomföra en världscupavslutning i Östersund med kort varsel tidigare i våras, där Björn var en viktig del av att lösa de logistiska bitarna.

Nomineringen i sin helhet
Han visar gott ledarskap som regionsordförande, inte minst i år där han på kort tid samordnade föreningarnas insatser och behöv för att kunna genomföra Världscupen i skidskytte mitt under en pågående pandemi. Han har dessutom en ideell roll som medlem i organisationskommittén och då som nyckelperson med det viktiga uppdraget att som logistikansvarig säkerställa att alla som befann sig på arenan blev mätta och nöjda.

 

Skribent: Ella Alvin
E-post: Adressen Gömd

WCknapp 2021.jpg 

 Huvudpartners

Fristads

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

idre

stanley

Samarbetspartners

 

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Svenska Skidskytteförbundet
ÖSK-vägen 7
831 58 Östersund

Besöksadress:
ÖSK-vägen 7, Skidstadion
831 58 Östersund

Kontakt:
Tel: +460104764241
E-post: This is a mailto link

Se all info