Hoppa till sidans innehåll

Årets ledare utsedd

15 MAJ 2020 14:56
Årets ledare är en inspiratör och pådrivare som fokuserar på såväl individens som föreningens utveckling. Till Årets ledare utses Anna Westerlund, Tullus SG.
  • Skapad: 15 MAJ 2020 14:56

Svenskt Skidskytte bärs upp av alla fantastiska föreningsledare. Året runt står de på skjutvallen, invid spåret eller i klubbstugan och coachar, organiserar och inspirerar våra unga och gamla skidskyttar. Alla dessa idéella krafter är det som driver den svenska idrottsrörelsen och skapar ett enormt engagemang.

Varje år utser Skidskytteförbundets styrelse en person som premieras med titeln ”Årets ledare” som utöver äran, diplomet och blommorna också får följa med landslagscoacherna ut på en utländsk världscuptävling och där ta plats som biträdande tränare.

I år är det Anna Westerlund från Tullus SG, Östersund som får föräras med den här titeln och juryns motivering lyder:

Anna har ett kunnande och engagemang som lockar ungdomarna att i alla lägen göra sitt bästa, såväl på träning som tävling. Hon har också tagit fram individuella träningsprogram för att på bästa sätt förbereda de ungdomar som önskar fortsätta sina satsningar på idrottsgymnasium. Anna är en ”drivmotor” som arbetar för att utveckla såväl individen som föreningen.

 

Stort grattis Anna!

Skribent: Håkan Blidberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Skidskytteförbundet
ÖSK-vägen 7
831 43 Östersund

Besöksadress:
ÖSK-vägen 7, Skidstadion
831 43 Östersund

Kontakt:
Tel: +460104764241
E-post: This is a mailto link

Se all info