Hoppa till sidans innehåll
Foto: Nicklas Olausson

Berners laddar upp som ny partner till Svenska Skidskytteförbundet

30 OKT 2020 13:00
Bilföretaget Berners blir ny partner till Svenska Skidskytteförbundet och skriver ett treårigt avtal där det ingår att förbundet bland annat kommer att köra laddbara bilar från Volkswagen.
  • Uppdaterad: 30 OKT 2020 13:00

Berners, som är verksamma inom försäljning och service av Volkswagen-koncernens produkter i Östersund, Sundsvall, Sveg, Härnösand och Åre, blir från och med 2020-11-01 ny partner till Svenska Skidskytteförbundet. 

Volkswagens utveckling inom elektrifiering är verkligen något som tilltalar oss och ett bevis på att vi delar samma framtidsvision, säger Skidskytteförbundets Generalsekreterare Rikard Grip. Vi är oerhört glada och stolta över det här samarbetet med Berners och Volkswagen, vilket också innebär att våra aktiva och ledare kommer att färdas i trygga och säkra bilar. 

En viktig del i avtalet är att förbundets ledare och aktiva kommer att köra laddbart ute på vägarna. De bilar som kommer att användas är bland annat helt eldrivna Volkswagen ID.4 (som kommer i början av 2021) och laddhybriderna Passat GTE, Tiguan GTE samt transportbilar i form av Crafter och Caravelle. 

Vi är väldigt glada över samarbetet med Svenska Skidskytteförbundet. Det här är en sport som hela tiden ökat i popularitet och den passar väl in i vår kommunikation, inte minst eftersom mycket av det svenska skidskyttet är koncentrerat till Östersund, där vi har en stor del av vår verksamhet, säger Stefan Rasteby, koncernchef Berners. 

I och med avtalet, som sträcker sig fram till 2023, vill Berners främja sina affärer på kort och lång sikt. Berners kommer att använda skidskyttet i sin kommunikation och avser med sitt engagemang att stödja svenskt skidskyttes vision att vara världsledande inom sin idrott.

Skribent: Håkan Blidberg
Epost: Adressen Gömd

 

 Huvudpartners

Fristads

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

stanley

idre

Samarbetspartners

 

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Svenska Skidskytteförbundet
ÖSK-vägen 7
831 43 Östersund

Besöksadress:
ÖSK-vägen 7, Skidstadion
831 43 Östersund

Kontakt:
Tel: +460104764241
E-post: This is a mailto link

Se all info