Hoppa till sidans innehåll

Sören Norman är en av vinnarna av ”Årets sportförälder”

24 MAR 2021 08:24
För fjärde året i rad har Scandic utsett Årets sportförälder, där sammanlagt 55 eldsjälar inom olika idrotter hyllas och uppmärksammas för sina extraordinära insatser under 2020. Sören Norman är en av föräldrarna som tilldelats priset.
  • Skapad: 24 MAR 2021 08:24

Syftet med priset ”Årets sportförälder” beskriver Scandic själva är att hylla alla eldsjälar som ställer upp i vått och torrt, föräldern som kör sina och andras barn i gryningen till cuper och tävlingar, tvättar träningskläder, fyller magasin, flätar hår, tröstar och peppar – helt enkelt att uppmärksamma allt det osynliga arbete som sker bakom kulisserna varje dag.

Sören Norman, en eldsjäl i skidskytteföreningen I21 IF i Sollefteå, är en av de 55 föräldrar som uppmärksammats med priset i år.

– Jag har varit med som ledare i föreningen i väldigt många år men också som lite allt i allo. Allt från att köra buss till tävlingar och träningar till att ta hand om föreningskläder har jag hunnit med, berättar Sören Norman om sitt engagemang i föreningen. 

– Jag fick ett mail från Scandic här om veckan att jag hade vunnit. Jag hade ju fått en liten förvarning om att jag var nominerad, men det blev ändå en trevlig överraskning, fortsätter han.

Nomineringen till ledde till utmärkelsen lyder som följande: ”Han har även kört storbussen till tävlingarna, land och rike runt. Han är alltid glad och positiv och lyfter andra” och är inskickad av Sörens dotter Madeleine Norman.

– Jag nominerade främst pappa för att jag tycker att han förtjänar det. Men också för att för att kunna ge tillbaka något till honom efter allt han har gett till föreningen och alla aktiva i så många år. Han har hand om fallmålen, allt som byggs, kläder, inskjutningar, träningar med ungdomarna och massor annat. Han har förvisso trappat ner lite de senaste åren, men han är fortfarande väldigt engagerad i föreningen, säger Madeleine Norman.

Stort grattis till Sören och alla andra föräldrar som tilldelats priset!

Här hittar ni alla vinnare av ”Årets sportförälder”: https://www.scandichotels.se/utforska-scandic/sport/arets-sportforaldrar-2020

 

Skribent: Ella Alvin
Epost: Adressen Gömd

 

 Huvudpartners

Fristads

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

idre

stanley

Samarbetspartners

 

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Svenska Skidskytteförbundet
ÖSK-vägen 7
831 58 Östersund

Besöksadress:
ÖSK-vägen 7, Skidstadion
831 58 Östersund

Kontakt:
Tel: +460104764241
E-post: This is a mailto link

Se all info