Hoppa till sidans innehåll
Foto: Nicklas Olausson

Summer Camp Idre Fjäll

23 MAR 2020 16:36
Nu är det hög tid att anmäla sig till sommarens skidskyttehöjdpunkt för ungdomar! Idre Fjäll Summer Camp har nu slagit upp dörrarna för anmälan, så vad väntar ni på?
  • Uppdaterad: 23 MAR 2020 16:36

I sommar, mer specifikt 5e-9e Juli, kommer skidskyttet vara en del i Idre Fjäll Summer Camp. Detta är ett läger för Sveriges alla skidskytteungdomar födda 2005 till och med 2008 och vår förhoppning är att det förutom ska innehålla bra aktiviteter ska skapa nya band mellan regioner och utövare.

 

Upplägget är att Idre Fjäll håller i alla fjälläventyr så som bland annat forsränning och höghöjdsbana medan grenspecifik träning utförs av våra duktiga tränare. Vi kommer under dessa träningspass utnyttja de faciliteter som området erbjuder som bland annat skjutbana och branta backar. Det kommer också besök från vårt landslag som är med och hejar på och ger tips och råd.

 

Man kan som deltagare anmäla sig på två olika sätt med olika prisalternativ.

Alt 1 – Deltagaren åker med familjen där familjen själv hyr boende hos IdreFjäll. Deltagaren får förutom alla de äventyr och träningspass som ingår i lägret även lunch alla dagar och kvällsfika alla kvällar. Pris för detta paket är 2495 kr

 

Alt 2 - Deltagaren åker själv till lägret. Deltagaren får förutom alla de äventyr och träningspass som ingår i lägret även boende med andra deltagare inkl helpension. Pris för detta paket är 4165 kr. Det är deltagaren som ser till att ta sig till och från IdreFjäll.

 

I bägge paketen ingår det avslutande Grande Finale med 10 kamp där vi mixar lag med idrottare från innebandyn som också är en del i lägret.

 

Anmälan enligt Alt 1 görs på IdreFjälls hemsida medan anmälan enligt Alt 2 görs genom mail till This is a mailto link där följande information ska med.

Målsmans för- och efternamn

Fullständig hemadress

Målsmans mejladress

Målsmans mobilnummer

Ungdomens för- och efternamn

Eventuella allergier

 

Anmäl er så fort som möjligt men senast 21 juni.

 

Det kommer vara en ledare med från varje region som har deltagare på lägret och som tar hand om de eventuella lånelicenser som vapnen kräver. Det kommer finnas möjlighet att både skjuta med .22 och luftgevär. All utrustning som behövs på de planerade träningarna ska deltagaren ha med sig detta gäller även ammunition. Lufttub kommer däremot finnas på plats. Utrustningslista med schema kommer skickas ut till alla deltagare i god tid innan lägret startar.

 

Det finns redan nu ledare anmälda som representerar region Syd, Västernorrland och Jämtland/Härjedalen men vi behöver även ledare från våra andra fyra regioner. Dessa ledare kommer förutom vara med på lägret helt kostnadsfritt få tillgång till 6 bädds boende en valfri vintervecka helt utan kostnad innehållande 2 st. skipass. Önskas ej 2 st skipass så kan detta bytas mot reseersättning för Camp Idre. Ledarna kommer endast leda de grenspecifika träningspassen och aktiviteterna.

De som vill vara ledare anmäler detta till This is a mailto link snarast möjligt. Endast en per region utses.

 

Mer information om lägret hittar hos vår samarbetspartner IdreFjäll https://www.idrefjall.se/lager-och-idrott/summer-camp/

 

Information kan du också få genom att kontakta Jörgen Larsson via mail eller mobil

 

Varmt välkomna med era ansökningar

Jörgen Larsson
This is a mailto link
0708-571559

Skribent: Nicklas Olausson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Skidskytteförbundet
ÖSK-vägen 7
831 43 Östersund

Besöksadress:
ÖSK-vägen 7, Skidstadion
831 43 Östersund

Kontakt:
Tel: +460104764241
E-post: This is a mailto link

Se all info