Hoppa till sidans innehåll
Foto: Per Danielsson/Projekt.P

Svenska skidskytteförbundet söker medarbetare: Skidskyttekonsulent Mellansverige

10 FEB 2022 09:38
Svenska Skidskytteförbundet är inne i en expansiv fas inom många områden. Nu söker vi en driven medarbetare för ett spännande, utmanande och värdeskapande jobb som Skidskyttekonsulent för Mellansverige som ska stötta våra föreningar och regioner.
  • Uppdaterad: 10 FEB 2022 09:38

Svenskt Skidskytte vill genom starka regioner och föreningar i hela landet skapa förutsättningar för fler att bedriva skidskytte och ligga i framkant när det gäller föreningsverksamheten. Fortsatt rekrytering är en nyckel, precis som det är att behålla och utveckla fler ledare och aktiva. Nya anläggningar är ett måste för att göra idrotten mer lättillgänglig.

Vill Du vara med och utveckla Svenskt Skidskytte både i föreningsfrågor och anläggningsfrågor?

Arbetsbeskrivning:

Som Skidskyttekonsulent i Mellansverige är din huvuduppgift att driva arbetet framåt tillsammans med regioner och föreningar och uppnå Skidskytteförbundets målsättningar när det gäller att:

  • Svenskt Skidskytte ska bedriva verksamhet i hela landet.
  • Svenskt Skidskytte ska utbilda ledare av yttersta kvalité.

Du kommer ingå i ett arbetslag tillsammans med andra skidskyttekonsulenter som verkar i olika delar av Sverige där ni tillsammans har en nyckelroll för att utveckla och rekrytera nya klubbar till Svenskt Skidskytte. I rollen som Skidskyttekonsulent är det bra om du har en vana av skidskyttesporten, är duktig på att utbilda andra och har ett starkt engagemang för barn och ungdomsverksamhet.

"Mellansverige" innefattar regionerna: Öst, Väst & Gävle-Dala

Kvalifikationer/Personliga Egenskaper:

Vi söker först och främst dig med en förmåga och ett genuint intresse för att entusiasmera, engagera och utbilda andra inom skidskyttesporten. För att nå framgång och trivas i rollen som skidskyttekonsulent behöver du vara självgående, ha lätt för att arbeta strukturerat och målinriktat samt en god förmåga att hålla många bollar i luften.

Som person kännetecknas du av en mycket god förmåga att entusiasmera andra och av att du är pålitlig, förtroendeingivande och proaktiv i ditt arbetssätt. Att du har en genuin vilja att utveckla och bredda skidskyttesporten är en nyckelfaktor för ett framgångsrikt arbete.

Meriterande:

Meriterande om du har tidigare erfarenhet från skidskytteverksamhet och /eller olika anläggningsprojekt. Du har kunskap kring säker vapenhantering samt de bestämmelser som gäller för en skidskytteanläggning, såväl ur ett regel- som säkerhetsperspektiv. Vi ser gärna att du har en pedagogisk utbildning / idrottsledarutbildning alternativt annan relevant utbildning.

Anställningsvillkor:

Projektanställning på 100% under 2 år med möjlighet till förlängning. Individuella villkor avseende lön och förmåner.
Tillträde och placeringsort efter överenskommelse.

Skicka in din ansökan till This is a mailto link senast den 11 mars. Märk mejlet med ”Konsulent”.

Kontaktperson: Rikard Grip tel: 070-372 14 05

Skribent: Rikard Grip
E-post: Adressen Gömd

fLUORFÖRBUD NY.jpg

 

 Huvudpartners

 

fristads_black_logo.png

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Svenska Skidskytteförbundet
Stadionvägen 7
831 58 Östersund

Besöksadress:
Stadionvägen 7, (Skidstadion (Mediahuset)
831 58 Östersund

Kontakt:
Tel: +460104764241
E-post: This is a mailto link

Se all info