Hoppa till sidans innehåll
Foto: Per Danielsson

Swegon ny teampartner till svenska Skidskytteförbundet

31 MAR 2021 13:00
Under våren kommer Swegon att gå in som Teampartner till svenska
Skidskytteförbundet. Tillsammans med Swegon ser vi fram emot att inspireras och utvecklas under de fyra år som partnerskapet omfattar.
  • Skapad: 31 MAR 2021 13:00

Swegon är marknadsledande i Norden när det gäller produkter och system för inomhusklimat och ventilation och har som målsättning att skapa världens bästa inomhusklimat för såväl människan som miljön. De kan därför på flera sätt ses som inspiratörer för oss inom svenskt skidskytte där målsättningen är satt lika högt – att bli bäst i världen inom skidskytte.

– Att Swegon nu går in som teampartner till svenska Skidskytteförbundet är positivt för oss på flera sätt. Dels att de genom sin kunskap och kompetens om inomhusklimat kan bidra i utvecklingen av vår nya vallalastbil så väl som arbetsmiljön på vårt kansli. Dessutom så möjliggör det för oss att fortsätta satsa på viktiga utvecklingsområden i linje med Strategi 2026 och hjälper oss på vår väg att bli världsledande inom skidskytte, säger Rikard Grip, Generalsekreterare på svenska Skidskytteförbundet.

Partnerskapet kommer också att innebära att Swegon blir en del av projektet med en ny vallalastbil som genomförs tillsammans med Volvo Lastvagnar, Volvia, Volvofinans, Wist Last och Buss samt SKAB. Swegon kommer där att bidra med sin långa erfarenhet för att jobba fram en ventilationslösning som på ett så effektivt sätt som möjligt ger våra vallare ett inomhusklimat som får dem att må, tänka och prestera bättre.

Partnerskapet sträcker sig över en period på fyra år och kommer bli en givande period för båda parter. Visionen är att vi genom olika styrkor och erfarenheter kan bidra till att hjälpa varandra framåt i den fortsatta utvecklingen.

– Swegon är glada att aktivt kunna gå in och stötta det svenska Skidskyttelandslaget. Inomhusklimatet är otroligt viktigt för människors välbefinnande och prestation. Även om skidskytte är en utomhussport så befinner sig de aktiva stora delar av sin tid inomhus. För att få optimal återhämtning så måste inomhusklimatet vara på topp. Vi hoppas att vi tillsammans med skidskytteförbundet ska kunna bidra till ytterligare skidskytteframgångar samt att samarbetet skall sätta dessa frågor lite mer på agendan hos den breda allmänheten, säger Christoffer Lindström, Marknadschef på Swegon Sverige AB.

Skribent: Ella Alvin
Epost: Adressen Gömd

 

 Huvudpartners

Fristads

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

idre

stanley

Samarbetspartners

 

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Svenska Skidskytteförbundet
ÖSK-vägen 7
831 58 Östersund

Besöksadress:
ÖSK-vägen 7, Skidstadion
831 58 Östersund

Kontakt:
Tel: +460104764241
E-post: This is a mailto link

Se all info