Hoppa till sidans innehåll

Ulrika Öberg tilldelas Lalanders ”High Five”-stipendium

27 APR 2021 08:04
Varje år delar organisationen Näringsidkarna ut stipendiet ”Lalanders High Five”. I år är Ulrika Öberg en av två som tilldelas priset, för sin insats som tävlingsledare för Världscupavslutningen i Östersund 2021.

  • Uppdaterad: 27 APR 2021 08:04

Ulrika Öberg, ansvarig för nationell tävlingsverksamhet på svenska Skidskytteförbundet, har tilldelats ”Lalanders High Five” i egenskap av tävlingsledare för världscupavslutningen i Östersund 2021. Stipendiet delas årligen ut till en eller flera personer som på något sätt bidragit till Östersunds utveckling och varumärke.

Framförallt så är bakgrunden till stipendiet det snabba arbete som genomfördes kring världscupavslutningen med bara ett par veckors framförhållning samt det väl genomförda arrangemang som det blev trots de utmaningar som fanns längs vägen. Samtidigt vill Näringsidkarna, organisationen bakom stipendiet, uppmärksamma hur pass stor betydelse skidskyttet har för Östersund som stad.

– I år har vi utsett Ulrika Öberg och Calle Hedman som mottagare av var sitt stipendium på 10 000 kr. Motivet är att ni på olika sätt men med samma fina resultat, gjort betydande insatser för Östersund som profilerad destination och därmed långsiktigt besöksmål och handelsplats, säger Kjell Lundberg, ledamot i Näringsidkarnas styrelse.

Stipendiet är avsett som ett personligt pris och tanken med ”Lalanders High Five” är att mottagarna ska se det som en uppmuntran och stimulans för sitt fortsatta engagemang och använda prissumman till något personligt utvecklande.

Läs mer om Näringsidkarna och Lalanders stipendium här: http://naringsidkarna.se/lalanders-stipendium/

Skribent: Ella Alvin
E-post: Adressen Gömd

WCknapp 2021.jpg 

 Huvudpartners

Fristads

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

idre

stanley

Samarbetspartners

 

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Svenska Skidskytteförbundet
ÖSK-vägen 7
831 58 Östersund

Besöksadress:
ÖSK-vägen 7, Skidstadion
831 58 Östersund

Kontakt:
Tel: +460104764241
E-post: This is a mailto link

Se all info