Hoppa till sidans innehåll

EKONOMIANSVARIG SÖKES

18 AUG 2016 15:38
Svenska Skidskytteförbundet och VM 2019 rekryterar Ekonomiansvarig
  • Uppdaterad: 20 FEB 2018 09:38

Sista ansökningsdag: 2016-09-05

Svenska Skidskytteförbundet har sitt förbundskansli i Östersund och har som målsättning att Sverige årligen ska ta VM- eller OS-medaljer, fördubbla antalet aktiva skidskyttar och dubblera antalet åskådare på världscuptävlingen i Östersund. På VM 2019 ska Svenska landslaget ta två medaljer, evenemanget ska skapa ekonomiska resurser till svenskt skidskytte samtidigt som det ska skapa stort engagemang inom hela skidskyttesverige!

Svenska Skidskytteförbundet söker dig som har gedigna ekonomiska kunskaper och förståelse för det svenska skattesystemet.

Vi söker dig som är trygg i att arbeta självständigt och som vill arbeta i en värld som omfattar internationella event, kommersiella avvägningar, support till förbundets elitsatsning såväl som den ideella småskaliga föreningsverksamheten.

Det är viktigt att du kan analysera och förstå siffror. Drivkraften ska vara att arbeta tillsammans för att utveckla och driva rörelsen framåt, även om det innebär att gå utanför din arbetsbeskrivning.

Arbetsuppgifter
Löpande redovisning, Bokslut, Budget, Löneadministration, Projektredovisning, Ekonomiska uppföljningar,  Upphandlingar och inköp, Övriga administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen ser vi att du har högskoleutbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter alternativt erfarenhet från redovisnings- eller revisionsbyrå.

Du bör ha god kunskap av löpande bokföring, ekonomiska analyser och det svenska skattesystemet. Meriterande är om du har erfarenhet/förståelse av arbete i den ideella sektorn och projektstöd från EU, Regionen och kommunerna.

Varaktighet, arbetstid
75-100%, Tills vidare

Kontaktpersoner
Ingemar Arwidson, Generalsekreterare,
070-2108794, This is a mailto link

Martin Ohlsson, Ekonomiansvarig,
070-1891419, This is a mailto link

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2016-09-05 via mail till This is a mailto link

Skribent: Marianne Tharaldsson
E-post: Adressen Gömd

 

 Huvudpartners

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Svenska Skidskytteförbundet
Stadionvägen 7
831 58 Östersund

Besöksadress:
Stadionvägen 7, (Skidstadion (Mediahuset)
831 58 Östersund

Kontakt:
Tel: +460104764241
E-post: This is a mailto link

Se all info