Hoppa till sidans innehåll

Föreningspotten

19 OKT 2017 16:59
Som ett led i vårt arbete med att skapa världens bästa skidskytte VM erbjuder vi nu alla föreningar att delta i ”föreningspotten”. Föreningspotten ger din förening möjlighet att tjäna extra pengar till klubbkassan.
  • Skapad: 19 OKT 2017 16:59

Alla föreningar har möjlighet att tjäna pengar genom biljettförsäljning till Världscupen i skidskytte 2017 genom att uppmuntra sina vänner, grannar och andra skidskyttefantastser att köpa biljetter. För varje köpt biljett får din förening 20% av biljettpriset.

Hur fungerar det?

Varje förening får en unik länk som ni lägger upp på er egen hemsida med en beskrivande bild och text om WC i skidskytte. Bild och text levererar vi till er. Ni hänvisar sedan alla som vill köpa skidskyttebiljetter vidare in till er egen hemsida. Efter avslutat evenemang räknas potten ihop och betalas ut till respektive förening. Den förening som tjänat ihop den största potten vinner också signerade landslags t-shirtar.

Ni anmäler ert intresse senast den 30 oktober och skickar era uppgifter (föreningsnamn, kontaktperson, telefonnummer, mailadress, adress, kontonummer för inbetalning av potten) till; This is a mailto link. Därefter får ni er länk samt infomaterial och sedan är det bara att börja marknadsföra och sälja evenemanget!

För mer information kontakta; Lisa Engman, 070-678 1824

Läs mer om Världscupen här; www.worldcupostersund.se


E-post: Adressen Gömd

 

 Huvudpartners

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Svenska Skidskytteförbundet
Stadionvägen 7
831 58 Östersund

Besöksadress:
Stadionvägen 7, (Skidstadion (Mediahuset)
831 58 Östersund

Kontakt:
Tel: +460104764241
E-post: This is a mailto link

Se all info