Hoppa till sidans innehåll

Intresseanmälan skidskytteluftgevär!

01 MAR 2011 13:35
Enligt FX airguns, tillverkaren av de nya skidskytteluftgevären, kommer det inom ca tre veckor att finnas 50 stycken färdiga skidskytteluftgevär för försäljning. Därför skulle vi på förbundet vilja veta hur intresset för att köpa dessa luftgevär ser ut idag och utifrån era önskemål sedan kunna göra en så rättvis fördelning som möjligt. Priset för vapnet kommer att ligga mellan 6 000 och 7 000 kronor.

  • Skapad: 01 MAR 2011 13:35

Vi vill att ni som är intresserade av att köpa luftgevär skickar ett mail till This is a mailto link där ni anger det antal vapen ni är intresserade av att köpa i nuläget. Mailet ska vara förbundet tillhanda före den 10 mars.

Vikten av säker vapenhantering är av samma betydelse vid hantering av skidskytteluftgevär som vid 22 long (skidskyttevapen) för att det inte ska hända några olyckor och för att ingen ska komma till skada. Svenska Skidskytteförbundet har tagit fram ett utbildningsmaterial kring skidskytte och säkerhet – skidskyttekortet. Denna utbildning ska alla som handskas med skidskyttevapen genomföra, även luftgevär. Utbildningsmaterial finns på www.skidskytte.se och SSSF ansvarar för att examinera samtliga som är 15 år eller äldre.

 

För mer information kontakta

Svenska Skidskytteförbundet

Erika Alvevind

This is a mailto link

+46(0)70-276 08 28

Skribent: Erika Alvevind-Styf

 

 Huvudpartners

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Svenska Skidskytteförbundet
Stadionvägen 7
831 58 Östersund

Besöksadress:
Stadionvägen 7, (Skidstadion (Mediahuset)
831 58 Östersund

Kontakt:
Tel: +460104764241
E-post: This is a mailto link

Se all info