Hoppa till sidans innehåll

Juniorläger Idre Fjäll 2012

12 JUL 2012 14:40
SSSF:s öppna juniorläger Idre Fjäll 2012 blev en lägervecka fylld med träning, både av tufft slag och i stor mängd.
  • Skapad: 12 JUL 2012 14:40

Den 1-7 juli genomfördes SSSF:s öppna juniorläger i Idre Fjäll. Det blev en lägervecka fylld med träning, både av tufft slag och i stor mängd. Jag tror ingen av oss sett Idre bjuda på så fint väder, under en hel vecka! Under det första träningspasset, en löptur på fjället, utbrast tjejerna i kör när de skuttade fram bland ljung och renar på kalfjället: ”Jag skulle kunna fortsätta springa hela dagen”.  Det är träning när det är som bäst! I slutet av veckan tillät inte benen att springa hela dagarna då träningsvärken och tröttheten gjorde sig allt mer påmind. Precis som det ska! Vi genomförde ett crosspass och grabbarna jagade då höjdmeter. Under löpmomentet bestegs tre toppar; Nipfjället, Städjan och Gränjesvålen. Fina vyer kunde skådas och många branta upp- och nedförsbackar. I träningsväg blandades skytte, löpning, rullskidor (med bland annat race från Idre by till Idre Fjäll), styrka, orientering och skidgång till en givande kombination. En socialiserande mångkamp pågick under dagarna sju och spänningen var olidlig ända in på målsnöret där ett pappersflygplan fällde avgörandet!

 

Erik Albinder och jag tackar alla deltagare för en härlig insats och inställning både på träningspassen och däremellan. Vi önskar er fortsatt lycka till med sommarträningen!

 

På bilden:Styrkepass med Oskar Brandt, Markus Stenberg, Henrik Fristedt, Anna Wikström, Felicia Lindqvist, Viktoria Brink

Skribent: Agnes Wredenberg

 

 Huvudpartners

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Svenska Skidskytteförbundet
Stadionvägen 7
831 58 Östersund

Besöksadress:
Stadionvägen 7, (Skidstadion (Mediahuset)
831 58 Östersund

Kontakt:
Tel: +460104764241
E-post: This is a mailto link

Se all info