Hoppa till sidans innehåll

Nomiera kommittékanidater!

20 DEC 2010 08:21
Klubbar och distrikt har möjlighet att lämna in sina kandidater till specialkommittéerna före 24 januari.
  • Uppdaterad: 20 FEB 2018 09:39

Styrelsen för svenska Skidskytteförbundet (SSSF) inför ett arbetssätt och struktur från näringslivet där är det vanligt förekommande med rådgivande resurser som rapporterar direkt till styrelsen eller dess ordförande.

Kommittéerna ska bereda och förankrar ärenden och kommer vara starkt rådgivande till styrelsen och tjänstemannaorganisationen.

Med örat mot skidskytterörelsen så inbjuds nu föreningar och distrikt att vaska fram och nominera lämpliga och kompetenta kandidater till vart och en av de olika kommitteerna.

• Information & Media kommitté

• Internationell kommitté

• Marknadskommitté

• Regel- och tävlingskommitté

• Föreningsutvecklingskommitté

• Idrottskommitté

• Arrangemangskommitté (internationella)


Klubbar och distrikt har till specialkommittéerna möjlighet att komma med förslag till kommitteledamöter senast den 24 januari. 

Förslagen mailas till:
This is a mailto link

 

Med dessa förslag som underlag kommer sedan styrelsen vid sitt möte den 29:e januari att besluta om den slutliga sammansättningen inom respektive kommittee. Förordnandet för dessa ledamöter är 2:årigt, därefter ställs platsen till ny prövning.

 

- Från styrelsen vill vi utveckla vårt arbetssätt med en stark och operativ kommittéstruktur, som också innebär en bredare förankring i skidskytterörelsen. Personligen ser jag fram emot att vi får in förslag på kommittéledamöter från distrikt och föreningar och att arbetssättet fortsätter att utvecklas, säger SSSF ordförande Olle Dahlin.

  

I Advisory Board som utsetts av styrelsen ingår hedersordförande Björn Eriksson, Magdalena Forsberg och Franz Bergstrand som var ordförande för Biathlon Events AB under VM-perioden. I dag är han bland annat ordförande för Handelskammaren Mitt-sverige.

Skribent: Patrik Jemteborn

 

 Huvudpartners

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Svenska Skidskytteförbundet
Stadionvägen 7
831 58 Östersund

Besöksadress:
Stadionvägen 7, (Skidstadion (Mediahuset)
831 58 Östersund

Kontakt:
Tel: +460104764241
E-post: This is a mailto link

Se all info