Hoppa till sidans innehåll

Olle Ordförande 11 april

11 APR 2011 09:38
Svenska skidskytteförbundets ordförande skriver med jämna mellanrum om vad som är på gång inom den idrott där intresset växer snabbast hos Svenska folket.

  • Skapad: 11 APR 2011 09:38

Ordförande Olle Dahlin har ordet!

Förbundsstyrelsen och några av förbundets medarbetare samlades 9-10 april i Stockholm för att utarbeta förbundets verksamhetsplan för kommande verksamhetsår, 2011/12. Verksamhetsåret är det andra inom förbundets 4-årsplan som sträcker sig över OS 2014. Strukturen i planen kommer att vara samma som tidigare med förbundets tre verksamhetsområden, Föreningsverksamhet – Idrott – Tävlingsarrangemang/event som huvudrubriker.

Under ”Övergripande” återfinns, allmänt, ekonomi, information & media, internationellt och marknad. Fortsatt satsning inom området föreningsverksamhet kommer att ske där bl.a. arrangörs- och Steg 2 utbildning kommer att startas upp. I stort kommer verksamheten att vara på samma nivå som föregående säsong men som alltid kommer prioriteringar att behöva göras.

På marknadssidan arbetas intensivt med några potentiella sponsorer. Målsättningen är att på nästa styrelsemöte 21 maj fastställa såväl verksamhetsplanen som budgeten som ska föreläggas årsmötet i augusti. Till detta möte kommer även innevarande års verksamhetsberättelse och preliminära bokslut att tas fram.

 

Boka in i almanackorna

Planeringen av skidskyttekonvent och förbundets 25-årsjubileum 19-21 augusti pågår och då kommer även SM i rullskidskytte att äga rum. Boka in i era almanackor!

Ett antal regeländringar som bearbetats och föreslagits av förbundets regelutskott beslutades formellt och ett preliminärt tävlingsprogram presenterades och beslutas formellt när det är förankrat med föreslagna arrangörer.

För svensk idrott stundar två viktiga möten den närmaste tiden med SOK:s årsmöte 27 April i Stockholm och RF:s RiksIdrottsMöte 27-29 maj i Uppsala.

Förbundets kommittéer som beslutades vid föregående möte har redan kommit igång på sina håll, vilket är mycket positivt.

 

Ha en fortsatt bra vår och ladda batterierna inför nästa säsong!

Olle

 

Ps. Redovisa LOK-stödet!/ds

Skribent: Patrik Jemteborn

 

 Huvudpartners

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Svenska Skidskytteförbundet
Stadionvägen 7
831 58 Östersund

Besöksadress:
Stadionvägen 7, (Skidstadion (Mediahuset)
831 58 Östersund

Kontakt:
Tel: +460104764241
E-post: This is a mailto link

Se all info