Hoppa till sidans innehåll

Olle ordförande 17 december

17 DEC 2012 07:22
Lovordade samspel bär frukt för framtiden
  • Skapad: 17 DEC 2012 07:22

Säsongen 2012/13 är nu i full gång.
Sverige med Idre respektive Östersund klarade respektive säsongsöppningar med bravur. Förutom fina arrangemang är samspelet med kommun och region mycket viktigt, och här visar Östersunds kommun att man menar allvar med att vara en ledande destination för vintersport genom att fortsätta utveckla stadion, nu med en investering i bland annat en ny mediabyggnad. När väl allt detta är klart kommer Östersund att fortsatt ha en internationell A-licens för skidskytte.

 

Som ett kvitto på förtroendet för Sverige och Östersund som arrangör har vi blivit tilldelade säsongsöppningarna för världscupen den kommande 4-årsperioden.

Tack och grattis till alla som bidragit till detta!

 

I samband med världscupen hade förbundet styrelsemöte och det kan fortsatt konstateras att ekonomin i förbundet är stabil och uppgjord budget följs väl. Jag vill dock passa på att påminna alla föreningar om att redovisa ALLT och ALLA i årsrapporteringen i Idrott-online till RF, då detta är basen för grundbidraget till förbundet.

 

När det gäller idrottsverksamheten har vi större trupper än någonsin och likaså inom föreningsutveckling är aktiviteterna bredare än någonsin. Detta bör ge ett långsiktigt gott resultat. Den nationella verksamheten kommer fortsatt att få ett större utrymme på vår hemsida, med bland annat utförligare reportage från SWE-Cup tävlingar. Förslaget på ny distriktsindelning som presenterades på årsmötet hoppas jag att ni diskuterar ute i föreningar och distrikt så att vi får ett så väl förankrat beslut som möjligt vid kommande årsmöte.

Vid styrelsemötet initierades arbetet med nästa fyraåriga verksamhetsplan från säsongen efter OS i Sochi till och med säsongen 2017/18. Kommittéerna kommer successivt att involveras i arbetet i slutet av säsongen.

 

2013 kommer att bli ett jubileumsår för Svenska Skidskytteförbundet, 1 juli är det 25 år sedan våra skidskytteföreningar gick in i Svenska Skidskytteförbundet och SSSF blev medlem i RF.

Jag återkommer till detta 1 januari, men fram till dess,

 

God Jul och Gott Nytt År!

Olle

Skribent: Patrik Jemteborn

 

 Huvudpartners

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Svenska Skidskytteförbundet
Stadionvägen 7
831 58 Östersund

Besöksadress:
Stadionvägen 7, (Skidstadion (Mediahuset)
831 58 Östersund

Kontakt:
Tel: +460104764241
E-post: This is a mailto link

Se all info