Hoppa till sidans innehåll

Olle Ordförande 18 februari

25 FEB 2013 10:15
Verksamhetsinriktning mot 2018 påbörjad
  • Skapad: 25 FEB 2013 10:15

 

Vid styrelsens möte 8-9 februari var huvudpunkten att diskutera verksamhetsinriktningen för nästkommande fyraårsperiod. Styrelsen arbetade fram inspel till respektive kommitté som ska ta fram underlag inför ett strategimöte 27-28 april med tjänstemannaorganisationen och styrelsen.

Kommittéerna kommunicerar med skidskytterörelsen. Verksamhetsinriktningen kommer att presenteras för årsmötet i slutet av augusti 2013.
Genom att redan nu ta fram verksamhetsinriktningen för 4-årsperioden efter Sochi-OS kan arbetet påbörjas direkt efter Sochi-OS med sikte på Pyeong Chang 2018.


Starka regioner en förutsättning

Remissförslaget för ny regionindelning diskuterades och styrelsen känner ett stort behov av starka regioner för att bidra till skidskyttets utveckling. Viktigt att det finns förslag på styrelser till de nya regionerna som direkt kan ta sig an uppgiften. Förslag på rollfördelningen förbund-region-förening kommer att tas fram och föreläggas årsmötet.

Kommittéstrukturen diskuterades och det beslutades att arrangemangskommittén slås samman med tävlingskommittén. Liksom tidigare år kommer beslut om kommittésammansättningarna för nästa verksamhetsår att tas vid styrelsemötet i april.

Ekonomin i förbundet är stabil, men världscupen i Östersund hade mindre publik än prognosticerat vilket medför en negativ butgetavvikelse. Här har vi en stor utmaning framåt – publiksiffrorna måste höjas avsevärt för att Östersund/SWE ska vara en långsiktig världscuparrangör!

Förbundets 25-årsjubileum kommer att firas i samband med Skidskytteforum/arrangörskonferens i Östersund lördag 5 oktober 2013.

Nästa styrelsemöte äger rum i samband med SM i Lima.

 

Vi ses på SM i Lima!

Hälsningar Olle

Skribent: Patrik Jemteborn

WCknapp 2021.jpg

IBU Cup knapp.jpg 

 Huvudpartners

Fristads

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

idre

stanley

Samarbetspartners

 

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Svenska Skidskytteförbundet
ÖSK-vägen 7
831 58 Östersund

Besöksadress:
ÖSK-vägen 7, Skidstadion
831 58 Östersund

Kontakt:
Tel: +460104764241
E-post: This is a mailto link

Se all info