Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till skidskyttefamiljen Hälsinge Biathlon!

21 MAR 2011 13:47
Hälsingland som tidigare varit en vit fläck på Sverigekartan gällande skidskytteföreningar gör nu en rejäl satsning och startar skidskytteföreningen Hälsinge Biathlon. Engagerade föräldrar och ledare går nu samman och bildar en ny förening där intressenter för skidskytte har möjlighet att prova på denna sport.
  • Skapad: 21 MAR 2011 13:47

Ett bra samarbete med både längdskid- och skytteföreningar är viktigt för den nystartade fristående föreningen. Med hjälp av Svenska Skidskytteförbundets nyligt framtagna skidskytteluftgevär är det tänkt att skidskytteverksamhet skall kunna bedrivas på flera platser i Hälsingland och inte behöva vara knutet till ett enda ställe. Tankar på att ställa i ordning en skjutbana för skytte med salongsgevär (22 long) finns också.

 

Hälsinge Biathlons har planer på att under vecka 15 bjuda in till prova på aktivitet i södra Hälsingland, för att fånga upp fler som är intresserade av att börja med skidskytte. Information om denna aktivitet kommer att presenteras på Svenska Skidskytteförbundets hemsida inom snar framtid.

 

Hälsinge Biathlons målsättning är att tills nästa säsong kunna delta med aktiva skidskyttar på nationella skidskyttetävlingar.  

Skribent: Erika Alvevind-Styf

 

 Huvudpartners

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Svenska Skidskytteförbundet
Stadionvägen 7
831 58 Östersund

Besöksadress:
Stadionvägen 7, (Skidstadion (Mediahuset)
831 58 Östersund

Kontakt:
Tel: +460104764241
E-post: This is a mailto link

Se all info