Hoppa till sidans innehåll

Nytt hemsideverktyg för svenskt skidskytte

21 JUN 2022 13:46
När Riksidrottsförbundet inte längre har möjlighet att erbjuda kostnadsfria hemsidor  har skidskytteförbundet gjort en ny upphandling. Föreningar och regioner anslutna till SSSF har nu möjlighet att ansluta till plattformen kostnadsfritt.
  • Skapad: 21 JUN 2022 13:46

Under hösten 2021 gick Riksidrottsförbundets ut med nyheten att deras hemsidesverktyg i IdrottOnline kommer att läggas ned från den 31 december 2022. Detta innebär att de som har sina hemsidor där behöver byta webbpubliceringsverktyg. För svenskt skidskytte inkluderar detta alltså inte bara skidskytte.se, utan även samtliga regioner och föreningar som är kopplade till Svenska Skidskytteförbundet.

Sedan nyheten kom har Skidskytteförbundet, tillsammans med flertalet andra förbund, gjort en gemensam upphandling där svenska Sitevision blir det nya leverantören av webplattform. För att säkerställa en fullt fungerande web för samtliga parter har dessutom webbyrån Consid anlitats. 

 

Erbjudande till skidskytteföreningar

I ett led att utveckla svenskt skidskytte har Skidskytteförbundets styrelse beslutat att stå för de anslutningskostnader om 6 500 kr som följer i Sitevisions- och Consids erbjudande. Skidskytteregioner och -föreningar anslutna til SSSF får alltså ansluta till Sitevisions plattform helt utan kostnad. Föreningar och regioner står därefter endast kvar med en årskostnad om ca 600 kronor. Erbjudandet innefattar en grundmall för att bygga upp föreningens plattform och under uppstartsperioden (1 sep-28 okt) kommer även Skidskytteförbundet att vara behjälpliga för att komma igång med arbetet.

Webplattformen Sitevision har valts med Sveriges skidskytteföreningar i åtanke och har en lätthanterlig mall och ett modulbaserat upplägg, allt för att förenkla arbetet. Vi hoppas och tror att detta skapar nya förutsättningar för våra föreningar att växa och kommunicera med sina medlemmar.

För att ta del av erbjudandet behöver samtliga föreningar anmäla sitt intresse senast 31 augusti 2022. Intresseanmälan sker via länken nedan.

INTRESSEANMÄLAN

Skribent: Håkan Blidberg
E-post: Adressen Gömd

fLUORFÖRBUD NY.jpg

 

 Huvudpartners

 

fristads_black_logo.png

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Teamsponsorer

swedemount

 

idre

 

 

Samarbetspartners

Officiella leverantörer

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Svenska Skidskytteförbundet
Stadionvägen 7
831 58 Östersund

Besöksadress:
Stadionvägen 7, (Skidstadion (Mediahuset)
831 58 Östersund

Kontakt:
Tel: +460104764241
E-post: This is a mailto link

Se all info